Шумахер №1 !

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 24 апр 2006 16:44

нормално на тази писта да бие. алонсо изгуби състезанието след втория пит. С тази кола ферари трудно могат да се борят за победа на друга писта. Алонсо е шампион пак.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 24 апр 2006 18:28

според мен рено сами се биха - трябваше да изчакат Шуми да влезне в бокса, да направят още 3,4 обиколки и със сигурност Алонсо излизаше 1-ви, но те решиха, че Шуми е прекалено бавен и ще наваксат още на 1-вата обиколка след като Алонсо излезе, но от Ферари реагираха моментално и веднага вкараха Шумахер в бокса и така Рено се прецакаха.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 24 апр 2006 23:48

Няма какво да говерим то се видя че Алонсо щеше да излезе на няколко пъти от постата при неуспешните си опити да изпревари Шумахер. Дерзайте хахаа :lol: 8)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 25 апр 2006 8:16

евала на шуми крайно време беше да спечели :yahoo: :yeaha: :beer ,как ме беше яд в предишните състезания не е истина

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 25 апр 2006 8:16

Kozunak написа:
vaskoto1 написа:яд ме е-алонсо кара по добре-шуми си е помияр за мене от отдавна.
гадното е че рендето очевидно имаше проблеми с управлението а фернандо не иска нищо да каже на пресконференцията.

:да: напълно съм съгласен и аз така мисля.а си личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.незнам аз съм за него.Шуми ме дразни от много години.

Ся да ви светнем и двамата - понеже не разбирате! 8)
Първо Михаел е седемкратен, а Алонсо сами еднократен шампион -> затова може да покажете респект.
А сега на въпроса - цялото състезние беше изцяло под контрола на Михаел. Времената на обиколка по-време на втория стинг бяха приблизително около 1.27.5- 1.28 (а Михаел караше с употребявани в тренировките гуми) - когато рендето по необясними причини за мен влезе в бокса Михаел направи обиколка с 2.3 секунди по-бърза от предишните си няколко и дори навакса изоставането на механиците си с 0.7 сек :!:
Накрая на третия стинг на рендето почти не му бяха останали гуми и затова сте видели проблем с управлението.
А по въпроса с помиярите - еми за мене такъв е този който зарязва отбора направил го световен шампион за миналата година(макар че тогава караше като леля ми на пазар) :idea: заради повече пари 8)
Поздрави на всички фенове на Ферари и Михаел! :twisted:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 25 апр 2006 8:21

evgenyh написа:според мен рено сами се биха - трябваше да изчакат Шуми да влезне в бокса, да направят още 3,4 обиколки и със сигурност Алонсо излизаше 1-ви, но те решиха, че Шуми е прекалено бавен и ще наваксат още на 1-вата обиколка след като Алонсо излезе, но от Ферари реагираха моментално и веднага вкараха Шумахер в бокса и така Рено се прецакаха.

mhihi Според Пат Саймъндс в Реното е имало гориво точно за още две обиколки, колкото и в първото Ферари :shock
Откъде да ги завърти тези 3,4 обиколки.....?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 25 апр 2006 10:08

Абе какво го превъзнасяте..... на тая писта не може да се изпреварва, страшно бил карал... ускоряваше по бързо, а оня го настигаше в завоите...... и му смъкна 15 секунди..... в Австралия като се преби левашки..... много профосионално
победиха заради стратегията ....
с толква пари ще си направя Вентото ниско летящ самолет ...... .

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 25 апр 2006 10:13

musura написа:Хил, Вилньов

Е, тва че тия двамата са били велики пилоти и таланти доста ме развесели. Сори, нищо лично, ама... точно тия двамата като бяха в Уилиамс, аз бях за тях и съм сигурен, че ако някой по- добър пилот беше в онази кола, то Шуми нямаше да бъде толкова пъти шампион и Уилиамс щеше да печели титлите си безпроблемно. Просто тогава имаха кола с класи над другите. Ама тия двамата бездарници... Пък Жаки-то ми беше супер смешен като се махна от Уилиамс. Завършваше по 3-4 състезания на сезон и правеше много яки катастрофи - поне беше забавно де :-)

Аа, и още нещо - да прав си, историята ще помни Шумахер, но защо си мислиш, че няма да помни и Алонсо... За мен той е още по- голям талант, но времето ще покаже.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 25 апр 2006 10:20

madmen написа:отбора направил го световен шампион за миналата година(макар че тогава караше като леля ми на пазар)

А дали не беше обратното? Щото аз все си мисля, че имаше доста по- добри коли от Реното миналия сезон и само благодарение на таланта на Алонсо, той успя да стане шампион. А иначе се видя, че Макларъна (когато нямаше технически проблеми :twisted: ), а и няколко други коли, бяха доста по- бързи от Реното.
Тъй че моето мнение е, че не Рено направи Алонсо шампион, а Алонсо направи Рено шампион

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 25 апр 2006 10:32

kotse_botse написа:благодарение на таланта на Алонсо, той успя да стане шампион.

Не ме разбирай погрешно - не казвам че няма талант - той е една от звездите в този спорт.
Но това не пречи да го харесвам доста повече като каране през този сезон, отколкото през миналия.
Относно кой-кого направил шампион..... спора е безкраен, но личното ми мнение е че единствено това че беше(а и още е) най-надеждната кола Рено им донесе титлата.
След няколко състезания ще спорим пак, но прогнозата ми е че Рено няма да успеят да постигнат повече прогрес в колата през настоящия сезон и оттук насетне шампионата ще става все по-оспорван.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 25 апр 2006 10:43

madmen написа:...

Оки.
Всъщност аз не споря, казвам си мнението, уважавам и твоето :beer
Иначе ше си говорим пак, то е ясно, тепърва ще става интересно във формулата :-)

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Вто 25 апр 2006 11:53

За сезон 2005: Да не забравяме, че Алонсо имаше доста късмет.Райконен му подари не едно състезание заради лошата издръжливост на Макларън.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 25 апр 2006 12:17

madmen написа:
Kozunak написа:
vaskoto1 написа:яд ме е-алонсо кара по добре-шуми си е помияр за мене от отдавна.
гадното е че рендето очевидно имаше проблеми с управлението а фернандо не иска нищо да каже на пресконференцията.

:да: напълно съм съгласен и аз така мисля.а си личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.незнам аз съм за него.Шуми ме дразни от много години.

Ся да ви светнем и двамата - понеже не разбирате! 8)
Първо Михаел е седемкратен, а Алонсо сами еднократен шампион -> затова може да покажете респект.
А сега на въпроса - цялото състезние беше изцяло под контрола на Михаел. Времената на обиколка по-време на втория стинг бяха приблизително около 1.27.5- 1.28 (а Михаел караше с употребявани в тренировките гуми) - когато рендето по необясними причини за мен влезе в бокса Михаел направи обиколка с 2.3 секунди по-бърза от предишните си няколко и дори навакса изоставането на механиците си с 0.7 сек :!:
Накрая на третия стинг на рендето почти не му бяха останали гуми и затова сте видели проблем с управлението.
А по въпроса с помиярите - еми за мене такъв е този който зарязва отбора направил го световен шампион за миналата година(макар че тогава караше като леля ми на пазар) :idea: заради повече пари 8)
Поздрави на всички фенове на Ферари и Михаел! :twisted:

аз не мога да разбера какво се палите тука и се превръщате в сектанти.никой не ви оспорва ЛЮБИМИЯ идол иконата Шумахер.просто коментирах каквото смятам.не съм казвал че Алонсо е по-добър.ако ще и 123123 кратен шампион да е няма да го мразя по-малко.просто е мръсно копеле това е.лично мнение.не искам да обидя никого.всеки с пристрастията си.честита победа.и добре че Шуми не се прехвърли в Ферари от Бенетон за повече пари.се едно това е нещо срамно. :shock както и да е.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Вто 25 апр 2006 12:28

Kozunak написа:....честита победа....

Можеше в самото начало това да кажеш и да замълчиш, нали.
Аиде да те подразня още малко. Михаел ако си припомниш отиде от един скромен отбор, в които вършеше чудеса - във Ферари(които бяха в средата на таблицата) без лоши думи или чувства, просто му изтече договора и подписа със Ферари!
а:
Шампионът Фернандо Алонсо изрази открито недоволство срещу шефовете си в Рено. "Очаквам повече подкрепа от тях, особено по време на тестовете, очаквам друго отношение", каза пилотът, който от следващата година ще кара за Макларън."Не разбирам Фернандо, нали ние го направихме шампион", възмути се шефът на отбора Флавио Бриаторе от думите на младия испанец и добави: "Когато отиде в Макларън, той няма да има тази свобода и тези привилегии, на които се радва при нас.”

Имола 21.04.06

Фернандо Алонсо коментира пред испанския всекидневник “Marca”, че от френския отбор никога не са му помагали: “Renault, никога не са ми помагали много: и не очаквам нещо повече и за тази година – каза той – целия свят е чувал комуникациите по радиото и се знаят някои неща...”. Флавио Бриаторе коментира не вярващ на ушите си: “Определено не разбирам тези изказвания на Алонсо: спомням си само, че миналата година спечели шампионата както и беше пръв в седем състезания”.

(със съкращения от La Gazzetta dello Sport)
http://www.gazzetta.it/Motori/Formula1/ ... mico.shtml

Поздрави на всички! :ble:

Потребителски аватар
Genadi75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Genadi75 » Вто 25 апр 2006 13:11

важното е че Шуми е номер 1:) поздравявам всички негови фенове с победата :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”