Pichagа написа:ами магистрала 130
извън града 90
града 50
http://www.kat.mvr.bg/ppzdp.txt
Чл.73(1) четете
Pichagа написа:ами магистрала 130
извън града 90
града 50
VW_FEN написа:На магистрала е 130. 120км/ч беше старото ограничение.
И аз съм съгласен с това, че ако не всички, то поне 90% от мотористите с "пистарките" са надути като пуяци и две думи не можеш да му кажеш... колкото и пъти да идват на срещите ни на Бояна, нито един път не успях да подхвана разговор и да получа информация кви коне са им машините, колко им харчат... ти го питаш, той те гледа тъпо, все едно не си чувек и казва "не знам" или "глей си работата"...![]()
Бе то явно като се качиш на мотор вече и край - променя ти се психиката. От тея големи скорости човек затъпява тотално и го хваща олигофренията...
И наистина защо трябва да го пазя аз, като той сам не се пази. Винаги гледам да карам колкото се може по-далече от тях, да не ги хване въздушната струя и да ги хвърли на някъде... но наистина като ти дойдат от три километра с около 200 и за части от секундата като сянка прелитат покрай тебе, няма начин човек да реагира изобщо.
Бесен моторист уби жена
58–годишна жена бе прегазена от мотоциклетист снощи около 20.30 часа на бул. “Стефан Стамболов“ в района на “Караваните“ в Сливен, съобщи Дарик, като се позова на МВР.
Според очевидци мотоциклетистът е карал с много висока скорост. При катастрофата пешеходката е починала на място. Водачът на мотора е около 25 годишен, но няма информация той да е пострадал при сблъсъка.
Vlad777 написа:...
pugsy написа:...
didodi написа:leavon написа:..... Ако моторите спазваха всички ограничения нещата щяха да са по-спокойни.
Абре хора , вие май не осъзнавате че хубавият мотор още на 1-ва скорст е преминал ограничението от 50 км/ч , а на човекът от горе му е пределно ясно че няма как да кара с 50 км/ч
didodi написа:Абре хора , вие май не осъзнавате че хубавият мотор още на 1-ва скорст е преминал ограничението от 50 км/ч ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: kiko26 и 70 госта