Аз предпочитам да гледам в огледалата.Така примерно ако искам да мина между две коли назаде има много по добра преценка.Самоче трябва да се използва и средното огледало все пак да не се бутне нещо:) Понякога като се наложи

се и обръщам, отварям вратата и каквото трябва.
Но примерно със джипката колкото и да се въртя нищо не мога да видя отзад (високо, тъмниджамци, резервна гума), та смятам че на огледала е по добре.

А голфа ми е със малки джам, и нали знаете колко са криви и неудобни огледалата, та като си свикнах на него и сега като се кача на друга кола напераво се чувствам върха
А някой да ме напътства не става, мразя много откакто бутнах една шкода. Трябваше да паркирам на доста тясно място в центъра между въпросната шкода и едно колче, което беше ниско и не се виждаше отпред. Та си паркирам аз и гледам че шкодата чвече е много близо, а не съм се прибрал както трябва (аз нали съм си рацер и имам един спойлер отзад дето само ми пречи на видимоста:) ) та реших че така е добре, гледам отзад некъв чичко с некъв ми ти рекстън нещо се пули, не можел да мине. Вика дай още малко назад. И аз ливадата давам давам, оня вика още още и прас в шкодата. Оня направи куха физиономия и си замина (подминава ме поне 3 минути със огромно съсредоточение, не мога да си излезна от вратат, в следващия момент се издразних, дадох напред и навих пълен ляв
заебах така колата пресекох уличката и некъв Бус Форд префърча със 60 без въобще да спре - оня с рекстъна не разбрах кво му беше тясното

Та така огледалата и тва е:)