Отново скапания паяк!
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Re: Отново С***АНИЯТ ПАЯК !!!
На Златните ли си работил ? Ако е там, незнам какъв тон и какво нещо трябва да склони някой паркинг охранител да ти даде да паркираш там, освен ако тонна ти не се изразява в $ ;]
axaxax виждам ,че яко се дискутира
Майната му прежалих ги мангите аз .. ама наистина са си много долни хюмнета тез ! и арогантни и сякви ... ААА за всички колеги които незнят , горният хотел , Ермитажа мисля ,че е (Кемпински ) по 2 лева на час искат ... ама от каде да знам аз ... то трябвало да се пита
Всяко зло за добро !
аре успех на всички и запомнете ... На Златните Паяка дебне зад ъбъла .. дебне само да излезеш от вратата !

аре успех на всички и запомнете ... На Златните Паяка дебне зад ъбъла .. дебне само да излезеш от вратата !
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Глобили са те 50-60лв?.И смяташ че е несправедливо?.
Създай им щета за два пъти повече пари .Отмъщението не било решение,вярно не е ,но носи удовлетворение.Иначе как да се оправиш в държава в която законите са като швейцарско сирене и законния рекет съществува благодарение на това и конституцията е написана с молив,а гражданите имат само задължения и непосилни за доказване и постигане права в съда.
Лека по лека отиваме към времена в които всеки ще се наложи да носи по два револвера и да защитава собствеността си с огън.
Създай им щета за два пъти повече пари .Отмъщението не било решение,вярно не е ,но носи удовлетворение.Иначе как да се оправиш в държава в която законите са като швейцарско сирене и законния рекет съществува благодарение на това и конституцията е написана с молив,а гражданите имат само задължения и непосилни за доказване и постигане права в съда.
Лека по лека отиваме към времена в които всеки ще се наложи да носи по два револвера и да защитава собствеността си с огън.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
В Поморие миналия сезон толква бяха изнагляли че накрая даже един беше ударил репортер на СКАТ дошъл да работи по техните безобразия и на другия ден паяк в града вече нямаше ! Всички тия боклуци са за еб...не и много бой м....а им мръсна ! И не ми говорете че като си в нарушени трябва да си понесеш санкцията щото може около теб да има 10 коли ама баш твоята пречи и трябва да се вдигне а другите са Фата Моргана /мираж ако някой не знае какво значи/ !
Поредният потърпевш: за мен най-притеснително е чувството че ми извършиха "услугите" репатриране - 54 лв. и паркинг - 3 часа по 2 лв. без мое знание и съгласие. За неправомерното вдигане съм си пуснал жалба от която нищо не очаквам. Съгласен съм да ме глоби кат и парите ми да постъпят в съответния бюджет. Стига сме пълнили джобовете не единици субекти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:В Поморие миналия сезон толква бяха изнагляли че накрая даже един беше ударил репортер на СКАТ дошъл да работи по техните безобразия и на другия ден паяк в града вече нямаше ! Всички тия боклуци са за еб...не и много бой м....а им мръсна ! И не ми говорете че като си в нарушени трябва да си понесеш санкцията щото може около теб да има 10 коли ама баш твоята пречи и трябва да се вдигне а другите са Фата Моргана /мираж ако някой не знае какво значи/ !
Е ти сега какво?!? Искаш като си в нарушение да не си понесеш последствията ли? Другия път не прави ти нарушение и Фата Моргана ше се яви

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив ме гониха мене с паяка
спирам аз на централен булевард пред една банка слизам за 2мин върша си работа излизам и гледам паяка на 20метра от колата, затичвам се влизам вътре и паля, спира паяка зад мен слиза от вътре кука
незнаех че и куки има, идва на прозореца и ми вика излез да вдигнем колата
аз явно много съм се засмял защото като се разпени, няма ли да излизаш келеш с келеш, плащай сега 15 лева или викам колегите да ти пишат 100 лева акт (през това време колата работи), викам пари брато нема...
, тръгна той към паяка да вземе радиостанция ли кво като вкарах една задна и една първа, само го слушах отзад как вика "спри бе, спри че става страшно"
оттам тръгнаха с паяка след мен
разпилях се от смях, ама бая време после ми държа влага и се оглеждах къде спирам де 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Stivi написа:В Поморие миналия сезон толква бяха изнагляли че накрая даже един беше ударил репортер на СКАТ дошъл да работи по техните безобразия и на другия ден паяк в града вече нямаше ! Всички тия боклуци са за еб...не и много бой м....а им мръсна ! И не ми говорете че като си в нарушени трябва да си понесеш санкцията щото може около теб да има 10 коли ама баш твоята пречи и трябва да се вдигне а другите са Фата Моргана /мираж ако някой не знае какво значи/ !
Е ти сега какво?!? Искаш като си в нарушение да не си понесеш последствията ли? Другия път не прави ти нарушение и Фата Моргана ше се яви![]()
![]()
Голям назидател се извъди бе,да не работиш полицай на паяк дето като види че губи 5 лв и се запенва !!! Щом разкараха паяка след като пропищя половината град и толкова туристи и тази година нямаше такъв пък не съм чул в Поморие да се е стигнало до задръствания поради неправилно спрели коли значи единствената им работа е била да правят кинти а не да въдворяват ред !
Aprilia написа:В Пловдив ме гониха мене с паякаспирам аз на централен булевард пред една банка слизам за 2мин върша си работа излизам и гледам паяка на 20метра от колата, затичвам се влизам вътре и паля, спира паяка зад мен слиза от вътре кука
незнаех че и куки има, идва на прозореца и ми вика излез да вдигнем колата
![]()
![]()
аз явно много съм се засмял защото като се разпени, няма ли да излизаш келеш с келеш, плащай сега 15 лева или викам колегите да ти пишат 100 лева акт (през това време колата работи), викам пари брато нема...
, тръгна той към паяка да вземе радиостанция ли кво като вкарах една задна и една първа, само го слушах отзад как вика "спри бе, спри че става страшно"
![]()
![]()
оттам тръгнаха с паяка след мен
![]()
![]()
![]()
разпилях се от смях, ама бая време после ми държа влага и се оглеждах къде спирам де
Батка цепиш тъмното

То като си в колата нямат право да ти я вдигат,седиш си вътре и си чоплиш семки

Иначе зад ПУто има една уличка може да се спира,аз там и спирам даже,наскоро от там вдигнаха една кола!
Питахме ги е добре защо я вдигате,тук се спира,няма знак.Отговорът беше,че не била залепена до бордюра и можело да запуши улицата

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отново скапания паяк!
Те хубаво че не съобразиха и да не пречат на движението леко мръднаха паяка напред та ми се отвори място точно да си изляза на задна
иначе те запушват с паяка и ти пише акт за неправилно паркиране, ама ако няма актове в него вика и колегите. Можеш ли да бягаш скачаш в колата газ и средни пръсти за куката през джама 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Aprilia написа:Питахме ги е добре защо я вдигате,тук се спира,няма знак.Отговорът беше,че не била залепена до бордюра и можело да запуши улицатаВикам им е добре вие с тоя дъртия камион как минахте,та чак отстрани и баничарки се разминават
Онзи ми отговори сопнато - твоя ли е колата,не,еми аре бегаш нашия
И после някой да ми обяснява че видиш ли всички сме големи грешници и си заслужаваме да ни вдигат колите а не че тия измекяри се борят за някой лев ама като видят S класата спряла напряко на пътя я заобикалят през бордюра за да не би да я одраскат и тичат при някое ръждиво опелче дето на никой не пречи ама е в огромно нарушение-направо е опасен за движението

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Петър Петров написа:Stivi написа:В Поморие миналия сезон толква бяха изнагляли че накрая даже един беше ударил репортер на СКАТ дошъл да работи по техните безобразия и на другия ден паяк в града вече нямаше ! Всички тия боклуци са за еб...не и много бой м....а им мръсна ! И не ми говорете че като си в нарушени трябва да си понесеш санкцията щото може около теб да има 10 коли ама баш твоята пречи и трябва да се вдигне а другите са Фата Моргана /мираж ако някой не знае какво значи/ !
Е ти сега какво?!? Искаш като си в нарушение да не си понесеш последствията ли? Другия път не прави ти нарушение и Фата Моргана ше се яви![]()
![]()
Голям назидател се извъди бе,да не работиш полицай на паяк дето като види че губи 5 лв и се запенва !!! Щом разкараха паяка след като пропищя половината град и толкова туристи и тази година нямаше такъв пък не съм чул в Поморие да се е стигнало до задръствания поради неправилно спрели коли значи единствената им работа е била да правят кинти а не да въдворяват ред !
Ееееее, СЕЛЯК, заради такива като тебе стават всекидневните и ежечасни главоболия по натоварените кръстовища и еднопосочни улици!!! Иначе не - не работя към паяци, КАТ или каквато и да било държавна работа! Работя си в моя гараж и на още една работа, щот няма пари народа. Това обаче не ме кара да не спазвам закона и още повече да рева по форумите кви са п.....и полицаите и всичките с кях...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Ееееее, СЕЛЯК, заради такива като тебе
Селяк ще викаш на баща си,ясно ! Няма да ти обяснявам повече нещата, понеже с това изказване ми е ясно ,че ще е трудно да ти сляза на нивото !
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Stivi написа:Петър Петров написа:Stivi написа:В Поморие миналия сезон толква бяха изнагляли че накрая даже един беше ударил репортер на СКАТ дошъл да работи по техните безобразия и на другия ден паяк в града вече нямаше ! Всички тия боклуци са за еб...не и много бой м....а им мръсна ! И не ми говорете че като си в нарушени трябва да си понесеш санкцията щото може около теб да има 10 коли ама баш твоята пречи и трябва да се вдигне а другите са Фата Моргана /мираж ако някой не знае какво значи/ !
![]()
Ееееее, СЕЛЯК, заради такива като тебе стават всекидневните и ежечасни главоболия по натоварените кръстовища и еднопосочни улици!!! Иначе не - не работя към паяци, КАТ или каквато и да било държавна работа! Работя си в моя гараж и на още една работа, щот няма пари народа. Това обаче не ме кара да не спазвам закона и още повече да рева по форумите кви са п.....и полицаите и всичките с кях...
пиша единствено заради определението "селяк"-ЗНАЕШ ли какво е задръстване

няма как да сравняваш СФ с много по голям град ,за да си позволиш подобен епитет към непознат:нерде Ямбол,нерде Стамбол.............
държавата се ебава със обикновенните хора-абсолютно нормално е по същия начин да се връща/Европа отдавна стана едно голямо село(не е само в Бг)......................и селянията е еднаква навсякъде

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”