Damianski написа:При положение че живее в малък град , и не мисли да се мести, това ще доведе до водовътеж от саморазправи.... Има ли смисъл ? Станалото станало...
Каквото и да прави .... по лошо ще стане , по добро няма.!
Цитата си е съвсем на място. Не всички сме гангстери. И не е колата ти най важното нещо в живота. Нито пък гумите монтирани на нея.
Повярвай ми , ако те причакат могат само веднъж да те ударят (щото са страхливи мухльовците) и резултати могат да са -фатален край, травма за цял живот (безчувственост на крайници, невъзможност да ссе обслужваш сам ... , говорни и ментални дефекти... сляп , куц, и т.н. .. без член... ) Повярвай ми , само с 1 удър!
И пак ще си без гуми...
Ще идеш да говориш с човека, ще те наплюе, ще те напсува, ще ти кипне и става същото положение. Да си създадеш враг е много лошо. После манията че те преследват и че искат да ти строшат колата ще ти е достатъчно наказание. И няма да смееш да излезеш нощем, или ще купуваш 5 килограмови детски играчки (газови пищаци...)
Така че "батенца", човека е слабо и крехко нещо, не го изпробвайте...
Малеее,човек ти ме стресира за цял живот.Ами то и тези неща като:
травма за цял живот (безчувственост на крайници, невъзможност да ссе обслужваш сам ... , говорни и ментални дефекти... сляп , куц, и т.н. .. без член... ) Повярвай ми , само с 1 удър!
Та тези неща може и да ги получиш и в къщи,да паднеш като се подхлъзнеш в банята,или до като праиш див и страстен секс,с човека който ти е надупчил гумите