:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Защо ????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 28 май 2006 22:48

Това, че хората не търпят Голфове пред себе си е мноооого вярно. На мен ми се е случвало многократно, и преди седмица отново имаше ентусиасти, този път с Фиат Пунто. Най се дразня от това след като ме изпреватят да намалят веднага все едно съм длъжен ма хубаво да им запомня задницата на колата все едно след малко няма да я видя в далечината. Обикновенно се случва обратното - аз изчезвам. :lol: :wink:

Забелязъл съм и още нещо:
В нашия град, а и не само, вместо да има някаква колегиалност между "хората каращи Голфове" се получва точно обратното - много на кръв гледат ве братче. :twisted: Е разбира се има и излкючения. :lol:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 28 май 2006 23:57

Голфаджиите не са стока :D

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 29 май 2006 2:14

driver написа:Това, че хората не търпят Голфове пред себе си е мноооого вярно.

Имаше едно изказване на Любо Ганев, в отговор на въпроса "Бързо ли караш", че на пътя е опасно и затова той се стреми да седи колкото се може по-кратко време там.

Така и аз. Не ги оставям да ме търпят много.

Вчера даже возих 1 приятел в А3-то и той ми каза да си залепя отзад лепенка: "Другата ми кола е голф" mhihi.

При всички положения винаги се стремя да не преча по никакъв начин на другите участници в движението.

Аз съм на принципа, че всеки може да си троши главата и да прави каквото си иска, стига да не пречи и да не застрашава другите участници в движението!

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 29 май 2006 8:11

Vlad777 написа:Имаше едно изказване на Любо Ганев, в отговор на въпроса "Бързо ли караш", че на пътя е опасно и затова той се стреми да седи колкото се може по-кратко време там.

Мдам, колкото по-малко си напътя, толкова по-малка е и вероятността да стане инфекция :P Това беше девиза на един бивш шеф на брат ми от McDonalds, на който прякора му беше Фитипалди(зад волана на Опел Корса)

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Пон 29 май 2006 8:23

Айде малко офф.Прибираме се от морето миналата година с на един познат от Австрия корадото,много запазена кола,регистрирана в бг май заради данъците.Та така караме си нормално и задминаваме бмв/м повер :D /този дето караше вика на собственика на корадото,който много рядко си идва в бг-гледай сега какво става!БМВ-то "профуча"покрай нас....интересни хора?Момчето въобще не разбра защо стана така,но не даде да го звъннем.Сигурно се уплаши от надписа М ПОВЕР нагоре сигурно нямат чак толкова М-ки колкото в бг?

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пон 29 май 2006 10:21

И според мене другите имат 'отношение' към голфърите...винаги го е имало - сори 8) Но ако трябва и по-точен да бъда, към голф2-ките изпитват най-голям гняв :twisted:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 29 май 2006 10:32

Какъв гняв :lol: кат видях голфа и бегат..:)))) по канавките, откак съм с Голф всички път ми правят, преди се избиваха да ме засичат. Може би щот очакват аз да ги засека. И хоп, изненада, възпитан пич със стикери на клуба:)))(умре старата циганка).

В тоя ред на мисли, кат видя идиот, с Голф или без, винаги си галя щангата....марката няма значение.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 29 май 2006 10:42

Tod написа:
SMEL написа:прав си.ама и аз им се впрягам/моя грешка/-ама не търпят голфове пред тях си-защо незнам.

Интересна ми е следната случка в близкото бъдеще: Група гъзари пердашат с люта скорост по магистралата ... и изведнъж профучава едно красиво и агресивно животно с емблема VW ... гъзарите са вцепенени :stumm Какво е това? - пита единия гъзар. Остави, това е новото Corrado :D нямаме шанс браточка - отговаря друг гъзар.... И продължават пътя си замечтани в далечината, гледайки към малката точица, която само преди секунди мина неусетно покрай тях ...

хаха сори за :офф ама не се сдържах:)чак на поезия ви изби хаха много филми гледате :D кой гуми пробва кои това кой онова:)

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пон 29 май 2006 10:44

hristian37 написа:сложих няколко снимки в гаража- вижте ги и си кажете мнението :D

eeeee пич, ако некакъв такъв таралясник ме задминие, на мойта колица душата ще и извадя, баси срама RF-ка некаква смотана :lol: :o 8)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 29 май 2006 10:46

нещо почвате да се заяждаде вече ми се струва!! недей те така!! не тук мястото за това!!

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пон 29 май 2006 10:50

хехе абе фани иронията бе пич, не виждаш ли ,че и мойта е РФ

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 29 май 2006 10:50

Аз лично веднага или изпреварвам, ако караме с приблизително еднакви скорости ако:
-Има перденце на задното стъкло
-Включил си е усилените светлини за мъгла отзад.

Аз не съм забелязал някакво по-специално отношение към рендето...
нито навреме към голфа..

Но иначе любимци всякакви....

Преди 2 месеца.. един тип с едно фиатче.. щеше да си гръмне колата из баира към трянови врати тунела...

щот си мислеше. как ще го изпреварва със 150 някакъв турско френски изцепкляк..

Е изпревари го.. и то точно със 150 .. а той вече беше на 110-120... и го забравих нейде...

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 29 май 2006 10:51

ами явно както винаги не схващам!!! :oops:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 29 май 2006 11:08

Каквото и да си говорим, голф-а си е хубава кола за времето и класа си.Който иска да се дразни от тях, на мен не ми пука...кучетата лаят, кервана си върви...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 29 май 2006 11:31

Айде и аз по темата. Вярно е че мразят Голфовете. Ма то щото са добри автомобили и най - вече здрави. Особено двойката. Аз преди като карах Голф 2 GTD 1985г. всички ми правеха път. Обаче вида му беше толкова страшен /разбирай очукан/ отвън, че сигурно са си мислели - на тоя му е все тая за колата, я да се пазя аз. Иначе си вървеше добре и само ламарините му бяха кусура, но ...
А пък за изпреварването е напълно вярно. Сега като съм с тройката и изпреваря някого - малииии голям зор. Особено след като сложих стикера на клуба. Но кретени по пътищата винаги ще има, така че не им се впрягам. Е, понякога обичам да им видя учудената физиономия в огледалата за обратно виждане :twisted: , но това се случва все по - рядко откакто возя синчето си с мен в колата, пък и дори когато съм сам. Да си се състезават с вятъра.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”