ivan_nenchev написа:idiotchooo написа:ivan_nenchev написа:колеги здр . все пак аз съм против . имах катастрофа преди няколко години на един лед пондасяне след това странично в едно дърво с шоферската врата баш ма гредата 3-те педала ми бяха един върху друг а врата на едн педя от скортосния лост . а обеснете ми яко бях с колан и да ме върже за седлаката за да не мога да изхвърча на другата както стана тогава краката дали щяха да са ми на мен в момента .. ТВЪРДО ПРОТИВ КОЛАНИТЕ !!!
Ако удара ти беше отпред и нямаше колан, и теб нямаше да те има и ням накъде да избягаш. В твоя си случай си прав, но това са страшно редки случаи и ти си наистина късметлия! Имам един приятел, който се метна с колата в пропаст и падна от нея на дърво, нищо му нямаше, пак без колан и се радваше, но ако беше паднал на нещо остро, едва ли щеше да разказва нещо. Успех и дано да нямаш произшествия повече никога.
колега какво да ти кажа касмеслия касметлия преди това се обращах с една вектра по таван пак нищо ми нямаше след това тая астра .. след 1 месец след астрата се качих на скутерче паднах от него пък и се помлях целия крака целия ожулен лакеда компод и главата ожулена ... 2 коли изхвърклих и от скутерчето наи мм пораженияде се смея ли дфа плача лли нз
тва говори много за теб , демек че си за една друга тема
при разумно шофиране , не вярвам да имаш толкова много катастрофи
освен ако не си най-големия карък