хаха пич аз съм в обратната ситуация май ще си трампя ГТИ то за печка (още го обмислям де) ако искаш мога да ти кажа мойте впечатления ти си преценяваш. Не знам за какво ГТИ говориш ама мойто е витнилката демек 150 к.с.
1. Според мен газта е голяма грешка при тази кола. не питай патил съм пробвах резултата беше гори ми колкото да я карам на бензин. върви колкото голф 90 кончета, и се губи файдата да плащаш данък над 100 кинта и по - скъпи части от всички останали модели и да не изпитваш истинското удоволствиe като прескочиш 3к оборота (моя там се отпушва

)
2. Ако ще караш само градско и ши са фръцкаш като някоя баба ->тоталноо не е за теб... нз за всички останли но аз съм пробвал двете крайности яко ръчка и яко икономия...
2.1. яко ръчка 14-15 разход сменям на 6к оборота 4е и 7ца
2.2 яко икономия 10.5
демек или ши си я цедиш кат пич и ши са кефиш или не е за теб , или поне за мен да ми харчи 10.5 при смяна на 2к -2,5к БЕЗсмислено
Мога да ти приказвам и други глупости но това са по-важните според мен. А ако нямаш проблем с кинтите това а автомобила за ТЕБ.
Ако можех да м смогвам сигурно НИКОГА нямаше да го дам, и имам ли възможност по нататък бих се върнал на такъв двигател!!! Излишно е да приказвам за емоция, адреналин, наслада, ускорение и т.н. Достатъчно е само да кажа АБФ
за всички които си мислят че колите им се развъртали и ускорявали добре във високите обороти ... ами лъжете се

пробвайте АБФ и...коментарите ги чакам тук.
ми това е ... дано съм ти помогнал поне малко за дилемата ще се радвам да ми върнеш жеста малко инфо така за тия прословути печки дизел и турбо дизел ча такива животни не съм карал досега и следващата кола ще е изцяо насочена към ИКОНОМИЯ ще се радвам на малко полезни съвети.