velinsl написа:
2- не, един.
Да бе човек, смятал си ми ги, но поста за скъпото и гаранцията на качеството не се отнася само за Пасат Б5(не го приемай лично). Във форума на някой друг свестен автомобил бих написал същото. Честно писано е въпрос на късмет - от Германия и Австрия ръждясвали, в Италия били мърлячи, в България били с разбити окачвания. Не трябва да се робува на такива простотии. Трябва да се види предлага пазара, да се гледа, да се пробва като се хареса автомобил да се взима.
Едва ли някой ще е състояние спре човек, щом е харесал автомобил и има парите.
Добре е, че ги пусна тия цифри тук. Сашо може да не ни е засякъл "споровете" из темите.
Чак спорове не бих казал

Аз не искам да кажа, че задължително евтиното е скапано, искам да кажа, че скапано или не има задължителни разходи които при нов внос няма как да избегнеш.
Но пък и знам какви коли се вкарват масово на нашия пазар. И тогава разходите стават още по големи и "безбожната сума" от 8к ти се вижда все по нормална.
Разбира се всеки сам си преценява, но при всички положения трябва много обикаляне, ама много. Специално при Б5 има адски голям избор на коли и е хубаво да не се спираш на 2рата кола (това към автора).