На БУНТ срещу Mobile.bg

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 20 юни 2006 16:13

Обаче в http://mobile.de/ не са се усетили да искат 1 евро.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 20 юни 2006 16:17

musura написа:за всичко се плаща. Ако няма достатъчно рекламодатели за да се поддържа сайта какво да направят хората? Общо взето вариантите са два - да фалират или да го направят платен. Ти кой вариант би избрал, ако бизнеса беше твой?

Щом в мобиле.бг се пускат толкова обяви, значи има ефект от тях за собствениците на автомобили. Цената от 2 лева на обява е смешно ниска. Продаваш кола за няколко хиляди, даже при евентуален пазарлък лесно се свалт 400-500 лева, а 2 лева за обявата, която ти продава дефакто колата - не. Що така?

съгласен.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 20 юни 2006 16:22

Как така всички си мислят, че интернет трябва да е безплатен?!? Няма такъв филм! Интернет работи на пазарен принцип.

Ако сравним мобиле БГ и ДЕ ще видим доста разлики в търсачката.

Поне като искат пара мааааму деба да вземат да си пооправят търсачката и да добавят и още някое друго поле, което би улеснило потребителите доста!

Отиваш да търсиш кола и излиза всичко от 1.4 до 5 литров двигател, както и всички градове в БГ.

Като си поправят страницата ще давам по 2 лв. да я гледам. Засега ще се въздържам.

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Вто 20 юни 2006 16:36

То се плаща ако искаш да пуснеш обява.А иначе може да се разглеждат обяви.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 20 юни 2006 19:12

колеги моля не се излагайте като ги защитавате тия педали от мобиле.бг.Това е абсолютна простотия което го направиха.Не ме разбираите погрешно ,не става дума да мишкарея за 2лв -бих ги подкрепил напълно ако искаха 2 лв за да ПУСНЕШ обява (самия аз ако продавам кола бих дал 2 лв ) но да искаш пари на хората за да гледат обявите е безумие просто -по същата логика всички автосалони ,и автокъщи трябва да искат такса вход.Представете си решите да отидете до Порше да разгледате и ви кажат ''еми разрираш ли брат ми треа да си платиш 5 кинта щото ....'' И не ми излизайте със тия популиски тезиси как били го направили понеже така ще секнат фалшивите или обявите със импулсни телефони -Това съвсем не е така -ако беше то щяха да искат пари за да пуснеш а не да гледаш .

П.П четох и някви мнения как момчетата от мобилето обеднели разбираш ли и заради това трябвало да си плащаме 2-та лв и проблема ни бил е че тука всички си мислим че трябва да ни е всичко безплатно ...хахахахаххаха имам приятел със автокъща който ако ви кажа кви пари плаща на тия педали -ще се :shock като чуете цифрата -така че съвсем не са за жалене

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 20 юни 2006 19:13

Kalinn написа:То се плаща ако искаш да пуснеш обява.А иначе може да се разглеждат обяви.
не е вярно това ,плаща се и винаги се е плащало за ВИП обявите ,само че сега като пуснеш кола и веднага за няколко дни излиза като оферта и само ако някои си плати може да види снимки и телефони на продавача :evil:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 20 юни 2006 19:24

landwarrior написа:бих ги подкрепил напълно ако искаха 2 лв за да ПУСНЕШ обява (самия аз ако продавам кола бих дал 2 лв )

Те точно това правят :) искат 2 лева за да пуснеш обява, която да се вижда веднага. А този който не бърза да си продаде колата и не иска да плати 2 лева - обявата му става видима за простосмъртния потребител след 3 дни. През тези първи 3 дни пък имат предимство тези, които платят 2 лева за да виждат по-рано обявите - много е просто. Ако си търговец и купуваш от мобиле.бг и ако видиш изгодна обява - плащаш 2 кинта, виждаш координатите на собственика и купуваш първи, а ако не си на зор защо да плащаш?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 20 юни 2006 19:45

musura написа:
landwarrior написа:бих ги подкрепил напълно ако искаха 2 лв за да ПУСНЕШ обява (самия аз ако продавам кола бих дал 2 лв )

Те точно това правят :) искат 2 лева за да пуснеш обява, която да се вижда веднага. А този който не бърза да си продаде колата и не иска да плати 2 лева - обявата му става видима за простосмъртния потребител след 3 дни. През тези първи 3 дни пък имат предимство тези, които платят 2 лева за да виждат по-рано обявите - много е просто. Ако си търговец и купуваш от мобиле.бг и ако видиш изгодна обява - плащаш 2 кинта, виждаш координатите на собственика и купуваш първи, а ако не си на зор защо да плащаш?
брато пак повтарям че тия платени обяви си ги имаше и преди казваха се ВИП обяви и бяха на някъв ротационен принцип да се виждат най първи .Сега просто измишкареха и направиха да лапат и от двете страни хем ти да си дадеш 2 кинта да ти се вижда обявата за всички -хем и другия да даде 2 кинта за да вижда всички обяви -е това ако не е висша форма на лакомия -здраве му кажи .мен лично ме боли ку*а има и други алтернативни сайтове и просто ще ползвам тях :wink:

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 20 юни 2006 20:58

За VIP съм съгласен но за другите не се праща за да ги видиш.Обявата важи десет дена.ПРОЧЕТИ УСЛОВИЯТА

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 20 юни 2006 21:14

Това е все едно като влизаш в автокъща да ти искат вход :roll: Има логика ако пускаш обява ама ако разглеждаш вече не съм съгласен :evil:

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 20 юни 2006 21:22

Аз не съм казал че ги подкрепям,и аз съм против но не всичко се плаща.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”