За или проти'ф' лошо монтирания ксенон

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bodlivez
Автомобил:
Двигател:

Re: За или проти'ф' лошо монтирания ксенон

Мнениеот bodlivez » Пет 05 ное 2010 21:33

Наскоро във Виена заглеждах любимите Г4 и ми направи впечатление, как една нямаше с ксенонки, а в родната Варна една няма без...
В тоя ред на мисли - сите сме овци и както се научихме да паркираме по тротоарите, че и джипове си накупихме да ни е по-лесно, така и ксенонки наслагахме, на принципа 'он джигит я тоже джигит!'
И ето да ви светна какво ще бъде следващото селско-мутро-бароково изпълнение: http://zaglushiteli.info/2010/03/gsm.html
Вече го изпитах на гърба си, не е кеф, чудя се какво ли ще стане когато всички си накачулим и такива???

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 05 ное 2010 21:48

Твърдо против.! И против качествено настроения ксенон и против некачествения. "За" заводски монтирания.

Ако фара ти не е с лупа просто няма шанс да не заслепяваш. ОК , добре са ти регулирани фаровете а като има неравности или и двамата изкачвате и се срещате на върха , тогава ъгъла на светене неизменно минава през очите ти.
Разминавал съм се със скъпи автомобили със фабричен ксенон... различно е ....

Айде :не: със селския тунинг. Днес един "гъзар" зад мене ме накара да си преместя огледалата защото ме осветяваше като че извънземни ще ме отвличат...

Трябваше да има анкета.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 05 ное 2010 22:48

freestyler911 написа:Трябваше да има анкета.

И ако имаше какво? Смяташ ли, че някой би се впечатлил от вероятния резултат в анкетата и би си демонтирал ксенона?
Аз не мисля че би...

Това със разминаването също не можах да го разбера... Попадането в очите на каквато и да е фокусирана светлина не е никак приятно особено нощем по време на шофиране. Било то обикновена халогенка, найт брейкърка, ксенон или лед фенерче. При изкачване на баир неизбежно е да не си осветите тиквите ако сте един срещу друг и няма никакво "различно" м/у лупите, цайсите и обикновените бинокли в случая ;)

Както вече писах, в тази тема намирам само повод за хейтене. Чудя се как още някой не е пуснал тема колко е вредно фолиото и колко е кофти да караш зад затъмнена кола, да не знаеш кой я кара и тн. и тн., как това влияело на глобалното затопляне и на подаграта на папата и пляс пляс та дрън.

Хора, намерете си нещо живо за кецане и спрете да хейтите околните просто за спорта death

Положението е повече от елементарно:
Едни изкарват пари от ксеноните (и то не малко), други ги карат и се кефят, а трети си остават с хейта и лошото настроение в ей такива темички. Сами си изберете от коя страна да сте :)

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 05 ное 2010 23:02

Е т'ва беше баси тъпото обобщение... Щом не продавам или ползвам ксенон, значи съм хейтър?!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 05 ное 2010 23:25

stan4o_mc написа:Е т'ва беше баси тъпото обобщение... Щом не продавам или ползвам ксенон, значи съм хейтър?!

Не е задължително. Но темата е хейтърска и до сега не видях един нормално написан коментар а само злоба и жлъч. Е това ако не е хейтинг здраве му кажи :)

Аз спирам с коментарите защото явно са ви тъпи и не са на висотите на острата ви комуникация тук. Извинявам се за това, че ви наруших свещеното мрънкане...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 05 ное 2010 23:52

Едва ли има някой, който да е за лошо монтирания ксенон. Ерго, темата е напълно безмислена. А и освен това има теми за ксеноните и там въпросът е надълго и нашироко обсъждан.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”