Сравнения,правени горе от НИМ
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:01, променено общо 1 път.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:БМВ вкарват яко ергономия!волан седалки сенници скоростен лост всичко е на мястото си...като включваш 5-та не се налага да буташ на мацата до теб крачето![]()
Задно предаване...
Големи мотори...
И Е30 вози по хубаво от Рено Меган 1998 примерно...все пак едното ново е струвало 30к евро а другото 17к![]()
качествена изработка на всеки детайл...

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
За кое се излага.Наистина няма място за сравнение.Колите са савсем различен клас.Ама една кола не е само във вървежа,а и в разхода.Това че е в тоя форум ясно показва коя кола му харесва,ама това не значи да казваме че Г-то е наи комфортното,наи-бързото ит.н.Няма как кола която е два пъти по евтина да е по-добра.Сега някои ще ме попита що карам Голф.Щото БМВ излиза страшно скъпо.Тва е мнооо капризна кола.Ще спомена само едно виждал съм на някои от моделите че сериино си имат казанче за допълнително масло!Иначе за разход на гориво,скъпи части и маистори,Пари за гуми(задно предаване + големи гуми!)и т.н. даа не споменавам.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Опааааа мислех че пишеш на ovobranetzGT
Сори!о и аз мисля като Memphis-верно че БМВ е с задно ама си е тежичко(лимузинки са се пак) и е за cruise car.А тва че някои е налял мнооого пари и бие Г-тата с домашен тунинг не значи че е добра за драг.Естествено ако земеш 5-ца можеш да и сложиш мнооо голям мотор,ама то 5-ца савсем не можеш я сравнява с Голф.Поне така си мисля аз.

- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хора в случая говорех за сравнението на РАЗМЕР НА ДВИГАТЕЛ И КОНСКИ СИЛИ и съотвветното постижение направено наживо....от мене
просто ми се струва много смешни 112коня да ибегат на 2.5 литра там клко са нз,150 ли са 170 ли са ...нз
те тия с бмв-тата кат видат голф и се чудат какви лъжи да измислят че да не ги е срам
после
просто ми се струва много смешни 112коня да ибегат на 2.5 литра там клко са нз,150 ли са 170 ли са ...нз
те тия с бмв-тата кат видат голф и се чудат какви лъжи да измислят че да не ги е срам

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове.... аре да не се излагаме повече. Как може да сравнявате две несравними неща. Моето уважение към VW... но да ги сравняваме с баварците.. е най-малкото смешно! ОК. Дръпнал си ги. Евала! Но бавареца си е баварец! И най-мошното BMW да ми дадат, и мен ще ме дръпнеш - просто задкормилното устройство не е проектирано да кара баварец.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:06, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”