Barboukov написа:Щом тя те е ударила имаш всички основания да оспорваш дори и без свидетели. Ако адвоката е добър си печелиш делото без проблем.
Напълно съм съгласен с колегата ....

много зависи кой ти е адв. нищо лично към колежката адв. , но просто може да не и се занимава с това , а със свидетели е по-лесно и затова да ти е казала така , защото парите които ще платиш със и без свидетели са едни и същи , а във втория случай работата е повече....

имай в предвид че делата са много различни
Административни, Наказателни, Граждански
Незнам тя към кой клон на правото е ориентирана , но има колеги , които работят само Административни - Катаджйски , те са си много по-различни от другите защото има десетки , знайни и не знайни наредби , по които има много "врътки" с които можеш да отървеш "кожата"..
Съвет - търси адвокат , който се занимава с Административни дела - те нямат нищо общо с Гражданските или Наказателните - пиша ти нещо което никой адв. няма да ти каже , защото ще си изгуби реномето и хляба...
Няма как да идеш при адв. и той да ти каже - "Аз немога или Аз незнам" ... Ще ти каже ала-бала ще изкара 100 довода или ще те прати при друг , но ще се измъкне пак "знаещ" .