elimn написа:"GOLF MK5-оправдани ли са високите им цени на старо"
Според мен цените на тези автомобили не са високи. Нормални са, макар да е излязъл модел 6 и да се готви 7. През 2009г., когато си търсех нов-употребяван а-л, мнах през Пежо, БМВ и Мерцедес. И какво накрая? С голф съм и то 5. Четворките бяха 7800/за дараци/ до към 10 и нещо средно за читави колици.
Целта оправдава средствата: Търсих сравнително нов а-л под 7год., мощен двигател, икономичен, сравнително ефтина поддръжка. Платих и сега- доволно
Също така проверих кои автомобили държат цената си/също е от голямо значение/ и съответно отново везната наклони към Голф... Това, че е от Германия, където хората не са мърлячи относно возилата си също е в + и не ме е яд, че броих толкова пари. Това е моето скромно, обосновано мнение по въпроса ти.
П.п. Ако помисля ще има и още, но не съм в стихията си, понеже съм blondy

Aаа, забравих. Красиви екземпляри са

Да точно Германия и да толкова прилежни към колата,като повечето са немскоговорящи пичове от турски произход и така са свикнали да се грижат за колите си,че ее

Отдавна е минал митът че точно там колите са здрави,колкото там,толкова и в Италия и Испания
Относно цените на тези кошници,неоправдано скъпи,ама пък и няма да коментирам за мерцедес.Хубава возия на мерцедес,ама нещо да не се развали,те и на голфа режат,ама за мерцедес има и бонус

Между двете марки коли има едно общо нещо,това сме ния българите,а имено за мерцедес,видиш ли щото е мерник и цените на частите паряят,а та както и не се чупят

При голфа видиш ли че лежи на ларвите на голф2,щото той си е класика,че дайте да надуем цените до небесата,още повече и ако е каран от немски джентълмен,или баба до аптеката

Едно е ясно,всички ламарини без значение на марката стигат до вторични рано или късно.Ама след 2000г мноого бързо