:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Снимай нарушителя

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 04 авг 2006 9:32

разгледах доста мнения и се учудвам, че многхо хора тук проповядват анархия. Всички които са против да се снимат нарушителите може да се смята, че са и големи нарушители, за това се позовават на формалностите на закона, като смятат, че той работи в тяхна полза.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Пет 04 авг 2006 14:54

Колега закона е направен да работи в наша полза!!!!!!!!!!!!

Помисли малко колко пъти настъпваш газта и превишаваш скоростта.За едно такова превишение ми смъкнаха 16 точки.Ти за колко минути ще си издухач точките ако те снимат теб.На този въпрос отговорили си вече?

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Пет 04 авг 2006 15:02

Vasseto написа:Колега закона е направен да работи в наша полза!!!!!!!!!!!!

Помисли малко колко пъти настъпваш газта и превишаваш скоростта.За едно такова превишение ми смъкнаха 16 точки.Ти за колко минути ще си издухач точките ако те снимат теб.На този въпрос отговорили си вече?
:respect

мноо ясно че всички дават газ,тия дето се прават тука на светите води ненапити ги виждам всеки ден как ме засичат,не спират на определените знаци и тн.Въпреки че и аз съм си нарушител аз нямам намерение да до-усложнявам на някой живота чрез поредната простотия с която се опитват да замажат ситуацията по улиците.

пп: не говоря за никой конкретно - говоря принципно
а както спомена и CellNet самите "ОРГАНИ" на реда си нарушават толква демонстративно че просто не говориме за АНАРХИЯ,а за БЪЛГАРИЯ :lol:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 07 авг 2006 15:40

asskoGTI написа:
Vasseto написа:Колега закона е направен да работи в наша полза!!!!!!!!!!!!

:respect

мноо ясно че всички дават газ,тия дето се прават тука на светите води ненапити ги виждам всеки ден как ме засичат,не спират на определените знаци и тн.Въпреки че и аз съм си нарушител аз нямам намерение да до-усложнявам на някой живота чрез поредната простотия с която се опитват да замажат ситуацията по улиците.

пп: не говоря за никой конкретно - говоря принципно
а както спомена и CellNet самите "ОРГАНИ" на реда си нарушават толква демонстративно че просто не говориме за АНАРХИЯ,а за БЪЛГАРИЯ :lol:

едвали някой се прави на света вода ненапита. зависи как ти изнася. ако пътя се снима постоянно няма да има нужда да настъпваш газта и си издухваш тояките, защото пътя ще е проходим.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Вто 08 авг 2006 19:10

Да спазваш закона за движение, без да настъпваш няма нищо общо с това пътя да е проходим, защото в моя случай по горе аз се тътря със 10 и пак го отнасям я със счупена кола, я с акт за движение в насрещното....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”