Снимай нарушителя
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vasseto написа:Колега закона е направен да работи в наша полза!!!!!!!!!!!!
Помисли малко колко пъти настъпваш газта и превишаваш скоростта.За едно такова превишение ми смъкнаха 16 точки.Ти за колко минути ще си издухач точките ако те снимат теб.На този въпрос отговорили си вече?

мноо ясно че всички дават газ,тия дето се прават тука на светите води ненапити ги виждам всеки ден как ме засичат,не спират на определените знаци и тн.Въпреки че и аз съм си нарушител аз нямам намерение да до-усложнявам на някой живота чрез поредната простотия с която се опитват да замажат ситуацията по улиците.
пп: не говоря за никой конкретно - говоря принципно
а както спомена и CellNet самите "ОРГАНИ" на реда си нарушават толква демонстративно че просто не говориме за АНАРХИЯ,а за БЪЛГАРИЯ

asskoGTI написа:Vasseto написа:Колега закона е направен да работи в наша полза!!!!!!!!!!!!
Помисли малко колко пъти настъпваш газта и превишаваш скоростта.За едно такова превишение ми смъкнаха 16 точки.Ти за колко минути ще си издухач точките ако те снимат теб.На този въпрос отговорили си вече?![]()
мноо ясно че всички дават газ,тия дето се прават тука на светите води ненапити ги виждам всеки ден как ме засичат,не спират на определените знаци и тн.Въпреки че и аз съм си нарушител аз нямам намерение да до-усложнявам на някой живота чрез поредната простотия с която се опитват да замажат ситуацията по улиците.
пп: не говоря за никой конкретно - говоря принципно
а както спомена и CellNet самите "ОРГАНИ" на реда си нарушават толква демонстративно че просто не говориме за АНАРХИЯ,а за БЪЛГАРИЯ
едвали някой се прави на света вода ненапита. зависи как ти изнася. ако пътя се снима постоянно няма да има нужда да настъпваш газта и си издухваш тояките, защото пътя ще е проходим.