А за другия колан. Избягвам да слагам, за да не ми подпира корема като седна.
П.п: Колегата с темата може да добави уточнение за кой колан става дума

groznika написа:Слагам си колан по правилния начин не заради КАТ, а заради мене си.
Превърнал съм го в рутина и навик. Без колан не ми е удобно да шофирам.
IceHeart написа:groznika написа:Слагам си колан по правилния начин не заради КАТ, а заради мене си.
groznika написа:Слагам си колан по правилния начин не заради КАТ, а заради мене си.
Meти написа:Аз колани не слагам! Само извън града според мен няма смисал от тях,но на пасажерската седалка ако седи някой винаги го слага а иначе като ме спрат полицайте се оправам с тях за колана с пропуска![]()
П.С. Когато изкарах шофьорския курс имах навик да не тръгвам без да слагам колан някак си ми беше неудобно,но с времето ми писна да го слагам най-вече,че в жигулата бяха едни гадни коланите макар,че бях сложил инерционни пак засепваха и се дразнех от това и спрях да го слагам
Meти написа:Аз колани не слагам! Само извън града според мен няма смисал от тях,но на пасажерската седалка ако седи някой винаги го слага а иначе като ме спрат полицайте се оправам с тях за колана с пропуска![]()
Бетончо написа:За мен темата е глупава.Не знам какво има да се дискутира.Колко малумен трябва да си да не си сложиш колана?Отнема 5 секунди максимум,а може да ти спаси живота..А какво толкова им е дискомфотно на някои колеги не знам,та аз дори не го усещам.За мен всякакви коментари по темата,извън това да си сложиш нормално коланчето и да си караш като пич са неприемливи...
xalerrelax написа:ISRalien написа:groznika написа:Слагам си колан по правилния начин не заради КАТ, а заради мене си.
+1
И за 20 метра пак си слагам колан, навик си ми е...
Още един глас - просто навик.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 59 госта