Имал със подобна ситуацуя с едни индивиди,приказки не помагат.
А както знаете на българина когато му бръкнеш в джоба тогава се кротва....
И вие какво толкова се хванахте за колата да не е дете или жена....
maxpayne написа:IceHeart написа:Дано си ме разбрал какво искам да ти кажа! Желая ти късмет!
Той не знам дали е разбрал, но аз не разбрах - значи ако удари един винкел на колата е лошо, но ако удари един винкел на собственика на колата е правилно, така ли?
п.п. автомобилът е неодушевен предмет, нали знаеш, тъй че израза "какво е виновна колата" не е много подходящ![]()
Моят съвет е да пробваш с 1-2 любезни бележки на колите, с кратки и прости изречения, като за прости хора. Ако не помогне варианти много - диверсионната дейност ми е любима
kristianatanasov написа:Ей ама и вие сте голями дипломати
Имал със подобна ситуацуя с едни индивиди,приказки не помагат.
А както знаете на българина когато му бръкнеш в джоба тогава се кротва....
И вие какво толкова се хванахте за колата да не е дете или жена....
Burner_inc написа:Леле какви сте мишкари тука, направо не е истина! Какво ви е виновна колата, че собственика и е идиот? Много по-добре е да се разбереш директно с човека по един или друг начин отколкото да му съсипваш имуществото, но докато има такива като вас ще има и мизерии по колите. Ами я си помислете, че направите така мизерия на колата на някой и после вие не спирате там за да не си отмъстят на колата ви не я спирате там, на това място спира друг и омазват неговата кола? Ами ако този друг сте вие и заради някой мишок като вас съсипят вашата кола?
ISRalien написа:Аз идвам от Видин. Пред блока винаги е имало места бол за паркиране (включае и "напреко"), ама де*а как паркирам като нормален бял човек винаги? Независимо във Видин ли съм си или в София...
Как един път не ми надраха колата или не ми оставиха бележка на колата?
Начи не е до родния град/село.
Очевадно и "столичани" правят същите малоумни номера.Burner_inc написа:Леле какви сте мишкари тука, направо не е истина! Какво ви е виновна колата, че собственика и е идиот? Много по-добре е да се разбереш директно с човека по един или друг начин отколкото да му съсипваш имуществото, но докато има такива като вас ще има и мизерии по колите. Ами я си помислете, че направите така мизерия на колата на някой и после вие не спирате там за да не си отмъстят на колата ви не я спирате там, на това място спира друг и омазват неговата кола? Ами ако този друг сте вие и заради някой мишок като вас съсипят вашата кола?
Гениално![]()
Дай да строшим човек, вместо колата му, щото тя сама се паркира като малоумник![]()
Докато живеех у Видин са ме учили никога да не ходя на дискотека в монтана. Сещаш се що![]()
Та сега си представи, че с тия 5 коли са 20 бичмета, дето са наели 2 квартири в твоя блок и работят на строежа отсреща.
Дали ще стане с разговор или с винкело у тиквата?
Моя съвет - пробвай с бележки или ония лепенки "Паркирал си като ИДИОТ".
Ако не стане почвай следващите методи
hooligans написа:Така за непрочелите да потретя.
Преди време на същите хубосници една жена им беше правила забележка, че са надули чалгата в 1 през ноща от колите, и на другия ден осъмна с спукана гума.
Наели са един апартамент, а не няколко!
Дали мога да се разбера по цивилизован начин?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта