Ей, защо и нашата фирма не раздаваше такива награди ...
Tyan написа:Шумахер може да кара наистина добре, но адски ме дразни понеже се бута като каруцар и това е от както се помня..... редовно се буташе с хил дори веднъж си спечели титлата така........ и не умее да губи ... беше кристално ясно че делароса и хайфилд ще го изпреварят а той на три пъти реши да мине напряко през бордюрите само и само да не ги пусне...... алонсо щеше да спечели ако не бяха забравили да му сложат гайките .. най малкото защото нямаше да пусне шумахер пред негошумахер също можеше да спечели ако беше сложил гуми за сухо
.. най малкото нямаше да му се налага да минава през бордюрите три пъти поред......... всичко е ялово но това състезание ми харесане съм виждал друг пилот от 15 да стане 1ви за десетина обиколки
Rabbit_TDI написа:А това че е правил по добри времена от Алонсо е нормално щото на изсъхваща писта се правят по-бързи обиколки от колкото в гьоловете!
JFIAT написа:Rabbit_TDI написа:А това че е правил по добри времена от Алонсо е нормално щото на изсъхваща писта се правят по-бързи обиколки от колкото в гьоловете!
Не защото пистата изсъхваше (и 2-мата по това време бяха с един и същи тип гуми - интермедия), а защото бриджа е много по-добър при по-малко мокра настилка (при суха настилка интермедия са адски бавни), като в същото време при което Шумахер мачкаше Алонсо с неговите мишленки едва караше.
Това което ми е мисълта, че не Алонсо е супер краля на мокрото... едва ли не феномена.. а гумите и обстановката предопредели с какво темпо ще карат.. например ако пистата беше толкова изсъхнала както по средата на състезанието, то Шумахер щеше да има огромно предимство пред Алонсо.. и сигурно приказките щяха да са на 180 градуса: колко феноменално е карал Шумахер...
Иначе колегата, който попита защо е дисквалифициран Кубица: Болида му е бил с 2кг по-лек от допустимото след края на състезанието.
ACCELERATOR написа:....
На пистата няма "спортсменство", ако искаш да си No1.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта