Защото, ще стане като нова..с новата боя.
Купиш ли друга кола , незнаеш на каква ще попаднеш и дали ще има хляб в нея.
Мое мнение.

IceHeart написа:btkmobail написа:
Колега, разгледах снимките, колата ти е лъскава от всякъде! Не виждам смисъл да я пребоядисваш, няма да стане както ти се иска, давам ти гаранция, освен ако не я откараш при някой бояджия, дето боядисва перфектно и гони всеки детаил до дупка! Но там цената ще ти дойде повече от колата, в повечето случай се слага яко кит, дали е изгладена основата както трябва, не им пука (на повечето бояджии) но има и такива дето си знаят работата, но цената няма да ти хареса!
Ако бях на твое място, казвам ти честно, щях да си карам колата, и да си надуя музиката, и да си я карам с кефПредишната ми кола беше Сеат, само че от по-старите, и ти казвам тия коли ако се потдържат нямат докапа
btkmobail написа:Да се похвалятази седмица колата влиза за цялостно боядисване.
След това следва цялостно пране на салона и шумоизолиране на корите.
![]()
![]()
my heart iS iCe написа:btkmobail написа:Да се похвалятази седмица колата влиза за цялостно боядисване.
След това следва цялостно пране на салона и шумоизолиране на корите.
![]()
![]()
Браво колега, значи си мераклия! Чакаме снимките, и да не ни забравиш! Шот знам какво е да си вземеш колата от бояджия, забравяш за всичко около тебе!
hooligan_sk написа:В Ямбол доказан бояджия, който прави и графики дори, иска между 500лв и 750лв за моя голф с включено цялостно пастиране след товаТук в СФ приятел иска 400лв за материали и 800лв за работа... боли ги главата много тея бояджии, за 1 седмица работа 800лв...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта