Много красива кожа на волана Голф 4.Как?
Re: Много красива кожа на волана Голф 4.Как?
Точно така и аз съм против кожодерските им номерца писна ми само защото нямаме друг избор да им даваме луди пари за каквото и да било жив пример наскоро ми изгоря нещо по сд-то и ми взе 15 лева викам му и за какво 15 лева калая ли ти е скъп ? Има да запои нещо смешно там и само защото знае че нямам друг избор да ме дере.Същата работа и за тези кожи ми извинявай ама аз за 120 лева ще си купя нов волан на 5ца даже .. Затова правя си го така много е удобно и ми харесва.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако му е отнело 2 часа да го разглоби защо да не ти вземе 15 лева? Всеки, който работи за себе си си има определена цена на час. Затова първо се пита "Колко ще струва" и тогава се оставя за ремонт
Ама много сте интересни хора, моя труд много важен и скъп, а на оня другия - той за без пари да работи нали 

-
- Автомобил:
- Двигател:
6466 написа:Точно така и аз съм против кожодерските им номерца писна ми само защото нямаме друг избор да им даваме луди пари за каквото и да било жив пример наскоро ми изгоря нещо по сд-то и ми взе 15 лева викам му и за какво 15 лева калая ли ти е скъп ? Има да запои нещо смешно там и само защото знае че нямам друг избор да ме дере.Същата работа и за тези кожи ми извинявай ама аз за 120 лева ще си купя нов волан на 5ца даже .. Затова правя си го така много е удобно и ми харесва.
Извинявай, ама що не изпи тия смешни 15 лева и не си оправи сам проблема?!? Калая му бил скъп - акъла му струва пари, тоя дето ти го нямаш та сам да се оправиш! Аман от Ганьовци...
Колега можеше първо да попиташ как така е защо е взел тези пари преди да ме обиждаш съобразявай се малко!Не съм разказал цялата история защото не му е тук мястото просто стана въпрос и споменах.Слагах СД-то точно при тоз и ми взе 15 лева пак за да може да върви гаранцията на СД-то ако не било сложеното в сервис няма да върви... по твоята логика и за слагане голям акъл се иска сиг...И оставих там Сд-то без да питам за цена защото уж има гаранция.Когато отидох да си го взема ми заяви че сервиза му не арботи с тази марка Блаупункт и затова нз си ко тряблова 15 лева да му оставя викам ти луд ли си значи като го слагаше можеше да работиш с таз марка и да ми вземеш 15 лева а сега неможеш така ли?И неможа и да ми кажеш още като ти го донесох.Както и да е хвърлих му 15 лева и му казах да се задави от лакумията си с тях.Можех да си го направя СД-то не се иска много акъл или най малкото можех да го дам на приятел който нямаше да ми иска пари.Да те чуя сега многознаештия какво ще кажеш..то тай тай темата стана батак..
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колега по-добре си дай волана за рециклиране, тук във форума има колеги които правят такива неща и стават като нови, не се занимавай с такива селски изпълнения.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”