ALESYZ написа:И тая на 160 000км, тц тц тц, абе как една не е на 300 000, на 260 000, все около 150-160 000 се въртят, се на дедо, на баба, уникална и т.н.
aPolo 6612 написа:Абе нали и тука имаше тема тоя гей и заради тая тема ми баннаха стария акаунтПо смешем човек от тоя няма... само много луд фен на ФВ би си взел тоя варел. За тия пари 4ки в състояние по хубаво от на този голф... Направо ако го видя тоя голф на пътя аз ще му направя първата щета, който и да е собственика.
Stefan написа:А някой би ли постнал тук снимка на собствения си автомобил и да драсне цената на която сам си го оценява
Georgi_G написа:Stefan написа:А някой би ли постнал тук снимка на собствения си автомобил и да драсне цената на която сам си го оценява
А темата за цената на собствения автомобил,.... гаранция, че всеки си оценява атомобила поне двойно формулата е:
продажна цена = покупна цена(преди 5-6 годин) + цена на консумативи и обслужване през годините + административни разходи като данък, преглед (да не забравяме и каско и го) + още някой напредвиден разход
А накрая, в момента на продажбата, задължително сме кръвно обидени, че ни оценяват "бижуто" по-ниско от цената на която сме го купили (преди 5-6 години) и сме наляли маса пари, а то е просто с 5-6 години по-дърто, амортизирано и морално остаряло.
Просто няма такъв умник като българина и ми е много любопитно кога ще проумеем, че автомобилът е консуматив, а не инвестиция!
Stefan написа:ilia_d008 по думите ти личи, че въобще не си наясно колко струва една реставрация или поне един обикновен голф да го направиш като този. Първо мини по този път и после съм сигурен на 100% че ще говориш другоАз съм го минал от части и ще ви кажа, че хич не е евтино и никога няма да стане като оригиналния вид
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта