И аз карам по 8 000 до 10 000. Избрах това като компромисен варинат ,защото едни карали по-повече други по по-малко ,на кой да вярваш незнам. Някой спомена ,че за кола над 70-80 хил . синтетично масло не се слагало . ЗАЩО ??? Аз пък четох че причината да може или неможе да се ползва такова е дали колата е направена за синтетично масло т.е дали маркучите и гарнитурите и ще издържат .Това важи основно за по старите модели ,щото едва ли всичко което е произведено поне последните 10 години не е съобразено с това. Така че ползването на синтетика на автомобили на много километри ( примерно 200 000)трябва да е без проблеми.
И да допълня още нещо за км и смяната на маслото .Американците го сменят на 3000(4800км) мили или 3 месеца .Това са им го набили в главите от много години . Хич не ги е грижа обаче какво масло слагат. Важното е да е евтино за тях и ... шаповете за смяна на масло да правят оборот. Когато ги попитах защо след като слагам масло на което производителя пише че може да се кара в пъти повече от това което те ми казват кога да го сменям ( понеже лепват една бележка на стъклото отпред която да ти напомня да го смениш след 3000 мили)отговора им беше че филтъра щял да се "затлачи" много ако го карам 10 хил км. и двигателя да "изпуши"

. Като гледам други работи им се "затлачиха" на американците в автомобилната идустрия ама това е тема за друг разговор.