:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Пак пребиха полицаи!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 22 авг 2006 11:43

BuGmaN написа:...

Колкото и да са неграмотни, НИЩО не им дава право да бият ПОЛИЦАЙ!!!
Аз като съм грамоте и набия ченге, нали се сещате какво ще стане с мен? А на тях ще им се размине

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Вто 22 авг 2006 11:51

santo_trafficante написа:"стоп"патрон по от близо... mhihi mhihi mhihi

:shock
под 6м торбичката със сачмите се отваря вътре в тялото и... :shock
ако е крайник е добре-ампутират го,ако е из тялото няма доктор,който да го спаси...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 22 авг 2006 12:02

Dosy написа:
santo_trafficante написа:"стоп"патрон по от близо... mhihi mhihi mhihi

:shock
под 6м торбичката със сачмите се отваря вътре в тялото и... :shock
ако е крайник е добре-ампутират го,ако е из тялото няма доктор,който да го спаси...
е с тва как болииии :P
Изображение

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 22 авг 2006 12:08

scuba написа:
BuGmaN написа:...

Колкото и да са неграмотни, НИЩО не им дава право да бият ПОЛИЦАЙ!!!
Аз като съм грамоте и набия ченге, нали се сещате какво ще стане с мен? А на тях ще им се размине

А така! Точно за това говориме. Тях някак си все едно закона не ги хваща!! :screwy
...и тук въпросът не е в дискриминацията, като че ли, а в нравите, психиката им, начина им на живот и мислене е доста по- различен...Не може в една цивилизована, така да се каже държава да живеят и да процедират, като племена от преди N- години...ето за това са и дискриминирани и трудно приети в обществото!
Липсва им не само образование (не само то е показателно), но и голяяяма доза морал и култура.
Не съм расист, но това са мойте наблюдения...Жалко..и като бройка вече не са малко..и все повече стават! :?

Последна промяна от Nadya_ на Вто 22 авг 2006 12:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Вто 22 авг 2006 12:09

BuGmaN написа: Повечето цигани просто са много ... но това е така, само защото ... и са супер неграмотни ...

:oops spam За съжаление, то не е само до ограмотяване ... То си е манталитет. Вземи сравни един баварец с един шваба (райони в Германия :wink: ) и ще разбереш. Швабите са купонджии, Beer fest си правят, докато швабите са "сухари", цяла вечер на една бира, без да обелят дума могат да седят, а на изпроводяк да кажат: "Е, добре си поприказвахме!"

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Вто 22 авг 2006 12:18

Nadya_ написа: ... Тях някак си все едно закона не ги хваща!! :screwy

Вече писах - това са най-верните гласоподаватели. В М____ ж от 3'000 1'500 са роми. Кмета си ги "докара" (като им плаща редовно помощите) и си ги гледка, защото все за него гласуват!

Nadya_ написа: ... като че ли, нравите, психиката им, начина им на живот и мислене е доста по-различен...

Е да де ...

Nadya_ написа:... Не съм расист, но това са моите наблюдения... Жалко ... и като бройка вече не са малко ... и все повече стават! :?

Е, скоро Българите ще сме малцинство (то не само ромите са множат, а и други "народности") и нещата ще се обърнат - ние ще протестираме, че сме дискриминирани и ни се нарушават правата :lol:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 22 авг 2006 12:31

klisurov написа:
BuGmaN написа: Повечето цигани просто са много ... но това е така, само защото ... и са супер неграмотни ...

:oops spam За съжаление, то не е само до ограмотяване ... То си е манталитет. Вземи сравни един баварец с един шваба (райони в Германия :wink: ) и ще разбереш. Швабите са купонджии, Beer fest си правят, докато швабите са "сухари", цяла вечер на една бира, без да обелят дума могат да седят, а на изпроводяк да кажат: "Е, добре си поприказвахме!"

Последно - кои са сухарите, и кои - купонджиите, че се обърках mhihi mhihi mhihi

Иначе по въпроса - аз съм по-въздържан за циганите. Познавам такива, и мога да кажа, че има цигани и цигани, както има и българи и българи. Не трябва да се слагат всички под един знаменател. Според мен циганите от гетата са такива, защото средата, в която живеят е такава. Който и да се роди и израстне там, ако ще да е българин, турчин, шваба или американец - ще стане човек от гетото - човек, който няма шансове в живота и му е през оная работа за всичко.
Според мен полицаите наистина са подходили малко необмислено да ходят там само с една патрулка.
Какво мислите, че ще се случи с 3-ма полицаи, които отидат пред агитката на Левски, ЦСКА или която и да е друга, и кажат на ултрасите да спрат да чупят седалки, и да хвърлят бомбички?! Едва ли ще се разминат само с уплаха :wink:

Не ги защитавам, но и в други теми съм го писал - проблема е в държавата и управниците, защото според мен политиката им спрямо циганите е изцяло погрешна. За да се оправят нещата, трябва да има засилен полицейски контрол в циганските махали, да се направят училища, за да могат тези хора да имат образование, защото в момента 90% от тях са неграмотни, и като такива нямат особено голям избор. Трябва да се направят разни програми за заетост, да се стимулират по някакъв начин да работят, а не да живеят само от детски надбавки и т.н.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 22 авг 2006 12:34

хайде стига толкоз

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”