давам давам тия са такива темерути че просто не искам да си цапам ръцете
едно време не давах на 5 от 6 минава със заплахи убеждение или со кротце со благо оба4е 6тия ти ебава майката
пробвал съм със жалби съдилища и тн
не става
нашата "социална " държава пази полицаите ( тея дето пазят хората)
пълен абсурд
резултата е 43е карам с 9 то4ки водя се нещо като рецидивист
всеки катаджия цъфти като майска роза като знае 4е неговия акт ти спира правата за 6 м
просто не ми се говори

Бихте ли дали на полицай "нещо за по кафе"?
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Да давам и те са хора. Истинските КАТ аджии са пекани , разбрани и си спестявам доста главоболия. Като съм в грешка какво да правя ? Да ми пишат фиш или акт и после едно размотаване ... не е за говорене. В почти всички случаи илизат хора / човеци/ за висока скорост дето има санкция от 50 лв нагоре и сума ти точки споко се разминаваш с някакви си 20 лв. А да се редиш на опашка в банка за превод на глобата или с часове на гишето за актове в КАТ ????
Тази година си подменях книжка - ега ти чакането нямаше и 4 часа / 3 :40/ само за подаване на документите на опашка със записване за ред и то след нявколко пъти ходене в различно време и дни уж да е по-малка опашката.
За получаване на новите документи чаках малко- само 1 час и 30 ми.
Опашката пред гишето за актове и пред тази на банката не беше по-малка.
Тази година си подменях книжка - ега ти чакането нямаше и 4 часа / 3 :40/ само за подаване на документите на опашка със записване за ред и то след нявколко пъти ходене в различно време и дни уж да е по-малка опашката.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:Да давам и те са хора. Истинските КАТ аджии са пекани , разбрани и си спестявам доста главоболия. Като съм в грешка какво да правя ? Да ми пишат фиш или акт и после едно размотаване ... не е за говорене. В почти всички случаи илизат хора / човеци/ за висока скорост дето има санкция от 50 лв нагоре и сума ти точки споко се разминаваш с някакви си 20 лв. А да се редиш на опашка в банка за превод на глобата или с часове на гишето за актове в КАТ ????
няма оправия.....както в една друга тема казах - и аз съм подкупен

ПС. С това, че се разминаваш с 20 лева....води до последстието, че не си взимаш поука, а това от своя страна застрашава както твоя така и нашия живот. сори брат, ама за такива кат тебе нямам разбиране....тва е кат един приятел - ако не кара пиян, то ще кара при ограничение 70 със скромните 130!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ПС. С това, че се разминаваш с 20 лева....води до последстието, че не си взимаш поука, а това от своя страна застрашава както твоя така и нашия живот. сори брат, ама за такива кат тебе нямам разбиране....тва е кат един приятел - ако не кара пиян, то ще кара при ограничение 70 със скромните 130![/quote]
Е не съм давал много - 2 или 3 пъти.
Ама извън града дето пише 70 гледам да не съм в нарушение - 70 х 2 = 140 -не падам под 140/150
На магистрала съм стигал до 225 на равно . Това е със самолета не е с Голфа / той повече от 215 по голям баир надолу със асилване не може/ . На равно маскимума е 180.
И как да не има дадеш на хората 20лв когато на 10 км от Русе има знак 50 км/ч и седят на 50м след знака , а аз минавам с 150 км ?? виждам ги като се показават , ама.....не се спира лесно.
Е не съм давал много - 2 или 3 пъти.
Ама извън града дето пише 70 гледам да не съм в нарушение - 70 х 2 = 140 -не падам под 140/150

И как да не има дадеш на хората 20лв когато на 10 км от Русе има знак 50 км/ч и седят на 50м след знака , а аз минавам с 150 км ?? виждам ги като се показават , ама.....не се спира лесно.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никога не давам. Ако съм нарушил - заслужавам си акта. Ако си просят - да го духат. И без това от моите данъци им идва заплатата. Колкото по-малко са даващите, толкова по-малко ще са и просещите тъпанари. Уважавам свестните ченгета и не мога да трая корумпираните боклуци.
За неудобството от актовете - аз живея в София, а като ми напишат акт трябва да тичам до пловдивския КАТ за наказателното постановление. Така че щом аз мога да се съобразя с такова неудобство, значи всички могат да си отидат до местния КАТ.
За неудобството от актовете - аз живея в София, а като ми напишат акт трябва да тичам до пловдивския КАТ за наказателното постановление. Така че щом аз мога да се съобразя с такова неудобство, значи всички могат да си отидат до местния КАТ.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
преди много им се дървех и си мислех че ще променя света като не давам рушвети и си поемам наказанията...е след два опреснителни курса сума ти загубено време и пари вече си ги черпя редовно.и винаги за некви дребни неща.малко ме и съдят в момента та положението е критично ама не казвайте на никого.
ПП са да не си помислите че съм някъв авто хулиган, просто наглостта на един униформен ми беше сервирана в адски неподходящ момент и отнесе ебаси псувнята, после се оказа че е некъв роднина на шефа и бонжур призовка в пощата.пуснал нашия неква жалба в съда ли не разбрах и аз кво.аааа да и един път не спрях на палка.тука е момента да поздравя един патрул на 6-то на България, секи път им махам 2-3 акта имам от тях.печени са ма няма да им казвам номера.

ПП са да не си помислите че съм някъв авто хулиган, просто наглостта на един униформен ми беше сервирана в адски неподходящ момент и отнесе ебаси псувнята, после се оказа че е некъв роднина на шефа и бонжур призовка в пощата.пуснал нашия неква жалба в съда ли не разбрах и аз кво.аааа да и един път не спрях на палка.тука е момента да поздравя един патрул на 6-то на България, секи път им махам 2-3 акта имам от тях.печени са ма няма да им казвам номера.

Давал съм но когато карах Лада и полицаят можеше да се заяжда за много неща - ръжди и тем подобни тяхни измислици. Но сега като ме спре просто няма за какво да се заяде и като му отворя багажника и види вътре само музика казва някой лаф и си ме пуска да си бягам.
С Ладата съм имал куриоз - на околовръстното на София има една катаджийска будка и след кръстовището си спомням че имаше автоморга - Та спирам на светофара преди кръстовището и явно полицаите са имали някакви агенти които са дебнели в гръб на около 30 м преди светофара и като спрях полицаят ме забра както съм спрял и ми направи знак къде да отбия. Взе да ми разправя че не светел ляв стоп ама аз му не вярвам а тоя беше сам и за да ме убеди се намести в ладата ,взе да натиска педала на спирачката и ми вика виждаш ли че не свети. Както и да е тръгнах си по живо по здраво ама като се сетя тоя полицай как помпеше още ме разсмива
С Ладата съм имал куриоз - на околовръстното на София има една катаджийска будка и след кръстовището си спомням че имаше автоморга - Та спирам на светофара преди кръстовището и явно полицаите са имали някакви агенти които са дебнели в гръб на около 30 м преди светофара и като спрях полицаят ме забра както съм спрял и ми направи знак къде да отбия. Взе да ми разправя че не светел ляв стоп ама аз му не вярвам а тоя беше сам и за да ме убеди се намести в ладата ,взе да натиска педала на спирачката и ми вика виждаш ли че не свети. Както и да е тръгнах си по живо по здраво ама като се сетя тоя полицай как помпеше още ме разсмива
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хмм сещам се за един случай в който бих дал
аз по принцип не карам никога пил, но ако съм пиян и ударя колата, ще дам колкото имам за да ми пишат, че съм с несъобразена скорост, иначе каското не важи
но досега имам един неплатен акт за 100 лева от преди близо 3 години и един фиш на връщане от Дупница, и него не съм платил
аз по принцип не карам никога пил, но ако съм пиян и ударя колата, ще дам колкото имам за да ми пишат, че съм с несъобразена скорост, иначе каското не важи
но досега имам един неплатен акт за 100 лева от преди близо 3 години и един фиш на връщане от Дупница, и него не съм платил
Stivi написа: .... А колкото за даването искам да видя какво ще правят тези принципните като останат с по 5-6 точки....? Дали няма да има промяна в тези принципи??
Ако си караш по правилата няма да останеш с малко точки, а пълен комплкет какъв е проблема тогава ? че няма да си турбо гъзар на пътя ли ????
защо требе да се състезаваш по улиците - вече има писти бол , ходи там избивай комплекси ? аман от пишман "рейсъри" по пътищата.....
Аз мисля , че е крайно време тежките нарушения като каране с превишена скорост и алкохол в кръвта да се криминализират и третират като опит за убийство , каквито дефакто са !!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Stivi написа: .... А колкото за даването искам да видя какво ще правят тези принципните като останат с по 5-6 точки....? Дали няма да има промяна в тези принципи??
Ако си караш по правилата няма да останеш с малко точки, а пълен комплкет какъв е проблема тогава ? че няма да си турбо гъзар на пътя ли ????
защо требе да се състезаваш по улиците - вече има писти бол , ходи там избивай комплекси ? аман от пишман "рейсъри" по пътищата.....
Аз мисля , че е крайно време тежките нарушения като каране с превишена скорост и алкохол в кръвта да се криминализират и третират като опит за убийство , каквито дефакто са !!!!
така като си го написал,се сещам за 1 случай в който ти си ги правил тея неща

- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!!musura написа:Аз винаги ги "черпя", ако има възможностНе си струва разкарването по КАТ и т.н......
Stivi написа:Ха ха ха,в Поморие не останах с впечатление че си пилот изпитател ,ама трябваше да се сетя че тия 225/15 си ги оставил за да държат в завойте с 150шегичка! А колкото за даването искам да видя какво ще правят тези принципните като останат с по 5-6 точки....? Дали няма да има промяна в тези принципи??
Здрасти, ти още ли си на морето?
Че в Поморие къде да караш!?!?! То там има една улица.

Аз си позволявам волности само по маршрути, които познавам.
Имам един по-общ въпрос: Ако са ти отнели точки и след това дълго време не си правил нарушения, точките не се ли самовъзтановяват и ако да след колко време??
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”