неочаквано инфо директно от волфсбург!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Re: неочаквано инфо директно от волфсбург!

Мнениеот skotis » Чет 10 мар 2011 21:35

group® написа:Олдтаймер за немците е кола на 30+ години. (не съм 100% сигурен за годините).
Та няма много интерпретации там.
Г1 е олдтаймер

skotis - ти ако мислиш, че сега в Порше са само оригинални, си по-голям оптимист от мен ;)

Ами в интерес на истината така мисля, да. Дано и да е така, че иначе много кофти :roll: От 2 години пазарувам само от тях. Виж поне тампони разни като вземеш от там и не се разскърцват. А и няма за сега едно нещо от което да се оплача. Освен цените... Тампон мотор в ауто+ (за мен те са супер мошеници, убедил съм се) е 50 лв., но аз НЕ - от Порше за 150. Честно казано вярвам че има разлика в качеството. Дано не греша.

i3v3a3n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i3v3a3n » Пон 09 сеп 2013 8:25

дано си прав , но мисля че грешиш даваш тройна цена за част която и да била тя, която ти я дават запечатана в найлоново пликче и относно оригиналността съдиш единствено по лепенката на пликчето с баркода на който пише Germany .... самата част дори и да била оригинална на нея нищо не пише , сравнявал съм с такава оригинална която съм сменял с нова еми на старата си пише Germany плюс два номера фоксфагенския и този които е сервизния и навсякъде има емблемата на WV и Ауди ... а на новата част взета от порше има само един номер на самата част и това е нищо друго иди разбери каква е и ако не ти я дадат от порше никога няма да разбереш че е оригинална (може би) ако такава част купя от някой магазин различен от порше ще мисля че е най голямото менте по зле и от Topran дори . Така че мен не могат да ме убедят че в Порше продават наистина оригинални части, просто не могат за съжаление.

Относно оригиналността на частите , дреме ми на гъза дали са оригинални частите излезли от Волфсбург или не , искам да са качествени а не оригинални, искам да знам ето това е много качествено цената е двойна тройна ок, но да знам и да имам гаранция че слагам качествена част , фирмата и от къде е няма значение, има фирми които произвеждат много качествени части и то няма значение къде по света и в Турция и в Китай че и в България дори, това са фирми които се занимават само с това и често пъти качеството на частите е дори по високо от това на оригинално заводски излезлите, лошото е че ние не ги знаеме кои са. Визирам като пример една американска фирма на която попаднах случайно в нета вече не се сещам и как се казваше , занимава се със силов тунинг на почти всички видове и марки автомобили, по специално по двигателите , интересното беше че произвеждаха всичко по поръчка единични бройки искаха всякаква информация за колата година марка модел плюс старата част за абсолютно съответствие , даваш старата част и те ти правят нова с абсолютно съответствие но подсилена 2 или три пъти повече подсилена по свое собствено желание , можеше да си избереш дори стоманата от която ще е направена каква марка да бъде , съответно какво натоварване ще издържа , даваха и гаранция мисля че 10 годишна за произведените от тях части , но най ми хареса логото на фирмата " няма значение каква част за вашия автомобил търсите , ние можем да я произведем , като здравината избирате вие" сигурен съм че има и други такива фирми навсякъде по света но не са ни много известни

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 09 сеп 2013 8:30

Това е въведено в Булгаристан отдавна...Спокойно не може да влезеш в магазин,все трябва да го проверяваш до девето коляно,все да търсиш отзиви...защото си продават боклуците за уж "оригинални"...

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 09 сеп 2013 9:58

Благовест написа:Това е въведено в Булгаристан отдавна...Спокойно не може да влезеш в магазин,все трябва да го проверяваш до девето коляно,все да търсиш отзиви...защото си продават боклуците за уж "оригинални"...

Тъжно но факт, доказано многократно :no

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”