:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Цигани на пътя!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 29 авг 2006 7:46

Nadya_ написа:
alien1 написа:....
Така че - заден и газ.

Газ назад, газ напред, и така няколко пъти, напред-назад, напред назад... да има поне шоу ;)
Като индианците в Америка - един резерват от 20-30 кв км и тва е :) хихихи, който иска да напуска, издава му се разрешение за това ;) Който иска да има повече от две деца, пак със специално разрешение... като не искат да се претопят и да се слеят с българското население, това е решението... който иска да живее о правилата - учи, труди се, реализира се в обществото. Който не иска - седи си там, копа си доматките и един от друг ще си крадат желязо... (да има интрига, че ще им е скучно ;)) Резерват му е мамата ;) :twisted: mhihi :dontknow:

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Вто 29 авг 2006 9:00

Аз чух по телевизията за новия бизнес на циганите и от тогава видя ли зебра, светофар и цигани... кракът на спирачката и карам бавно. Ония ден пред центъра по Хигиена имах подобен случай. Идвам аз от бул. България и гледам на първия светофар на на тротуара седи един циганин а на мен ми свети червено(значи на него зелено),тоя непресича. Намалявам аз скороста за да и карам бавничко за да нехвана червеното и такмо наближавам светофара светва жълто... зелено, аз сам на 5м от пешеходната пътека и ониа педал тогава тръгва да пресича. Скочих на спирачките и и кат засвириха ония тогава се "сепна и огледа". Теглих му една майна чукнах на дърво , плюх си 3 пъти в пазвата....
Така че колеги видете ли на пътя комбинацията- зебра, светофар и цигани внимавайте

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Вто 29 авг 2006 9:53

saa27 написа:Така че колеги видете ли на пътя комбинацията- зебра, светофар и цигани внимавайте

Абе то по принцип циганин където и да видиш трябва да внимаваш....и на снимка да видиш, пак......

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 29 авг 2006 10:10

Ако на мен не дай си боже ми се случи ще се опитам да избягам защото се съмнявам циганите да са в количество което мога да пребия.С циганин нетрябва да се разправяш защото закона винаги ги пази и в крайна сметка си потърпевш,а за кражбите дори не ми се коментира защото медиите показват най много 10% от безумието което цари.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”