Колата без да е палена ми избиха за една вечер половината маркучи,а антифриза беше уж на -30...Сложих го във фризера и хоп-замръзна

Rundev написа:Хейтърски изказвания!Ако си мислите че имате по голяма сигурност в маслата с познати имена сте в дълбока заблуда.Точно там и на това разчитат да продава самото име и там са големите ментета.Колкото до антифриза ако си разредил 1л.концентрат със 4 литра вода,нормално да замръзне и пак се съмнявам освен ако не си от Сибир.Ако налеем антифриза в бутилка Castrol ще кажете че е страхотен.Безпочвени обвинения просто!
Там ти е бил проблема, антифриз се разрежда задължително.toshara написа:Такива с по 5-6 мнения сте ми ясни.
Антифриза беше на -30 неразреждан.
Вълчан написа:Този клип просто показва че това е един пакетажен цех на наливно масло във туби.Ясно е че пълнежът е може би на добра производствена фирма и отговаря на всички изисквания.Бившата фирма във която работих също правеше продукт за друга фирма под тяхно си име.И си беше доста качествен.
toshara написа:Rundev написа:Хейтърски изказвания!Ако си мислите че имате по голяма сигурност в маслата с познати имена сте в дълбока заблуда.Точно там и на това разчитат да продава самото име и там са големите ментета.Колкото до антифриза ако си разредил 1л.концентрат със 4 литра вода,нормално да замръзне и пак се съмнявам освен ако не си от Сибир.Ако налеем антифриза в бутилка Castrol ще кажете че е страхотен.Безпочвени обвинения просто!
Такива с по 5-6 мнения сте ми ясни.
Антифриза беше на -30 неразреждан.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта