Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
Re: Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
абе ако искат да са я бракували и 2 пъти, лошото е че на италианците въобще не им пука, ако им пукаше досега 20 пъти щяха да са пуснали едно съобщение че не им трябва колата и живота щеше да е малко по розов
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
iv0_bs90 написа:абе ако искат да са я бракували и 2 пъти, лошото е че на италианците въобще не им пука, ако им пукаше досега 20 пъти щяха да са пуснали едно съобщение че не им трябва колата и живота щеше да е малко по розов
ааа не е така, пука им....докато приберат парите за колата после ни лук ял, ни лук мирисал

- iv0_bs90
съмнява ме че дори са потърсили собствениците в Италия
- iv0_bs90
колеги давайте идеи, въобще незнам какво да правя. 30 дневния срок мина на 27ми юни, да ходя ли в прокуратурата и какво да правя там
идеи
дори не знам кой е прокурора, имам само номер на преписка......

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
иди да провериш. запознаи се с прокурораiv0_bs90 написа:колеги давайте идеи, въобще незнам какво да правя. 30 дневния срок мина на 27ми юни, да ходя ли в прокуратурата и какво да правя тамидеи
дори не знам кой е прокурора, имам само номер на преписка......
- iv0_bs90
на 20.07 ми се обади ченгето което се занимава с моя случай и ме извика да напишем нов протокол за доброволно предаване защото стария се бил изгубил! Отивам аз писахме, говорихме си и кво да чуя ..... предния прокурор (прокурорка) се отказала от случая поради не знам си какви причини и т.н. пича ми казва че жената е пич и ще свърши работата (да се надяваме) той същия ден върнал преписката със исканията на прокурора и днес отивам в окръжна прокуратура да си поговорим с жената за нещата от живота и затова че ми омръзна да карам на сестра ми рендака 1,2 60hp. И отивам си аз като пич и веднага удрям на камък. Прокурорката не приемала граждани
питам после може ли да отида в деловодството да почерпя малко информация, обаче не може да отида на крак ами трябва да звънна. Звъня си аз по вътрешния им телефон 100 часа обяснения щото номера на преписката вече е друг, и мацката ми казва че преписката е пратена на 20.07 до първо районно и още не е върната
излизам почервенял от сградата, звъня на ченгето - естествено не си вдига мобилния...... звъня на служебния дигна направо той, викам си "е ся те набарах" пича зе да ми се жалва че тая пак му върнала преписката незнам си кога и той вече и бил пратил всичко възможно което можела да поиска, (вчера каза че ги е пратил) обаче докато пристигнели незнам си кво .... както и да е опитвам се да си пазя нервите ама 2 месеца как се пазят .... и така де на 03.08 имам рожден ден стискайте палци дотогава да ми я върнат, мисля че по-добър подарък за рожден ден няма да съм имал 

- iv0_bs90
Днес отново бях при моята "любима" прокурорка, макар че пак не стигнах до нея. Днес отидох да поразпитам какво става, звъннах направо в деловодството, попитах дали вече не е излязла в отпуска, за мое привидно щастие беше там. Попитах как мога да се срещтна с нея, казаха ми да изчакам, тогава я нямаше и ми казаха да звънна след 5 минути. Звъннах след 10 минути, тая овца казала че няма да се произнесе докато не получи отговор от държавата (жабария) аз 100 пъти и казах че това е тъпо защото 30 дневния срок е минал отдавна, но тя зе да ми се кара че срока за чакане на незнам си кво не е минал, после и повторих същото и тя ми отвърна същото. И накрая я питах колко е другия срок ама тя не знаела...... Ако някой има идея какво да направя да казва защото се чувствам като настъпана дъвка и ме разхождат из институции на подметката си ...
Пич намери връзки така явно няма да стане....
Намери връзки поне с някой прокурор те се познават всичките....
Намери връзки поне с някой прокурор те се познават всичките....
- iv0_bs90
ееее ... приятели, след всички ядосвания, трошене на нерви и какво ли още не, днес ми върнаха колата. Немога да опиша радостта си. Всичко е супер, колата си върви, не е претърпята козметични промени след 3 месечния престой на слънце, прах и вода. Единствено акумулатора е заминал, но утре баща ми ще пробва да го съживи. Върна се онова уникално чувство да чувам как приятелката ми пищи докато аз правя разходка на стрелката на оборотомера от край до край 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега. Само хубави моменти с колата от тук нататък.
- iv0_bs90
Ето го и главния виновник за всички мъки, чака първото си прибиране в гаража от 3 месеца насам
http://iv0bs90.snimka.bg/automobiles/go ... 1.25029308
и разбира се като всяка една новозакупена кола, се почва с ремонтите - задни дискове и накладки, нови спирачни маркучи и нова спирачна течност, термостат и ..............

http://iv0bs90.snimka.bg/automobiles/go ... 1.25029308
и разбира се като всяка една новозакупена кола, се почва с ремонтите - задни дискове и накладки, нови спирачни маркучи и нова спирачна течност, термостат и ..............
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
А в крайна сметка разбра ли се какъв точно е случая и защо е обявена за издирване 
и другото, просто от любопитство от кой град е внесена знаеш ли

и другото, просто от любопитство от кой град е внесена знаеш ли

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
КАТ в Бургас са отличници по откриване на нередовни автомобили!Когато регвате кола там,много внимавайте при покупката и!
- iv0_bs90
Незнам защо точно е пусната за издирвана а града някой го каза като един от най-известните с такива случаи.
Не е пред мен постановлението иначе там пише всичко
Не е пред мен постановлението иначе там пише всичко
- iv0_bs90
Колеги, моля по запознатите за отговори и мнения:
Питах полицая който ми води случая и той ми казва че немога да регистрирам колата в кат защото все още се издирва от Италия и докато интерпол не прекратят това няма начин (въпреки това ми изглежда малко некомпетнтен и отвеян) затова моля вас за отговори. Не искам да пробвам лично с колата да ходя да я регистрирам защото тоя пич ми каза че дори можело да искат да ми я приберат пак ама втори път не я давам затова ще си остана с питането засега ....
Питах полицая който ми води случая и той ми казва че немога да регистрирам колата в кат защото все още се издирва от Италия и докато интерпол не прекратят това няма начин (въпреки това ми изглежда малко некомпетнтен и отвеян) затова моля вас за отговори. Не искам да пробвам лично с колата да ходя да я регистрирам защото тоя пич ми каза че дори можело да искат да ми я приберат пак ама втори път не я давам затова ще си остана с питането засега ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”