Препоръчайте актуално каско - по-тънко

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Препоръчайте актуално каско - по-тънко

Мнениеот kvk » Сря 27 юли 2011 14:26

Добре а какво Ви е мнението за офертата на Хенди оценка до 2000 лв. за 100 лв. + маркиране

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 27 юли 2011 14:38

kvk написа:Добре а какво Ви е мнението за офертата на Хенди оценка до 2000 лв. за 100 лв. + маркиране

Бегай от там като дявол от тамян. Имах неблагоразумието да направя на гоуфу гражданска там че ми беше удобно.ГРУБА И КАПИТАЛНА ГРЕШКА не я бяха отчели във КФН и след як скандал на регионалния и заплахи за Господари на Ефира и Икономическа Полиция я отчетоха. Не искам да имам нищо общо със тия измекяри вече.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 27 юли 2011 15:24

kvk написа:Добре а какво Ви е мнението за офертата на Хенди оценка до 2000 лв. за 100 лв. + маркиране

Те хората телефони не си купуват от тия смотаняци пък ти искаш да ползваш услуга дето не им е в ресора,като знам какво е с основната им работа си представям какво е ще е с "екстрите" death Тука работата е като да си купуваш домати от месарницата mhihi

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 27 юли 2011 16:19

santo_trafficante написа:
neon написа:Вероятно имаш "спестена премия"-тоест, ако имаш щета при завеждането и ще трябва да доплатиш остатъка до реалната сума на застраховката.
бонус каско на Булстрад

• Предварителен бонус - възможност за намаление на основната (базисната) застрахователна премия с 20%, които са дължими само в случай на щета.
• Отстъпка при еднократно плащане на дължимата премия.
• Отстъпка при уговаряне на самоучастие от страна на застрахования,

... а за всички безаварийни водачи –

• бонуси за липса на щети при подновяване на застраховката.
Сега разгледах офертата - за всичко си има обяснение.

trv
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trv » Пет 03 юли 2015 10:07

В крайна сметка струва ли това Каско за 150 лева в Булстрад или не ?

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 03 юли 2015 10:25

Ако колата ти струва 4000 лв, струва да.

trv
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trv » Пет 03 юли 2015 11:13

Правил си и си завеждал щети там или ?

Потребителски аватар
DaDiablo
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 03 юли 2015 11:16

Да

trv
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trv » Пет 03 юли 2015 12:57

По точно ?

Потребителски аватар
DaDiablo
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 03 юли 2015 13:26

Какво по-точно те интересува?
Брокер съм, това е често правена застраховка каско. Имайки предвид средната цена на една кола от автопарка ни. Препоръчвам го на хора, които са с коли до 4000 лв, защото ако отиде и си направи т.нар. нормално каско, то ще трябва да плати навсякъде минималната премия за застраховката. Които почват от 200 лева нагоре.
Ликвидацията на щетите не е проблемна, поне аз не съм срещал проблеми. Коректни са в изплащането на обезщетение. Изплаща се само по експертна оценка, няма право на доверен сервиз.

sanita.baby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sanita.baby » Пет 03 юли 2015 14:13

За стари коли, Булстрад са добър вариант. Плащат коректно, но не очаквайте да спечелите от застрахователите. А що за човек трябва да си, за да си правиш каско, за да спечелиш от него... :rolleyes

Потребителски аватар
DaDiablo
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 03 юли 2015 14:49

За съжаление твърде много са хората, които очакват печалба от изплащане на обезщетение. И когато застрахователя им плати толкова, колкото струва ремонта, започват коментарите "тия ме преебаха, как пък точно колкото ремонта ми платиха"

trv
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trv » Съб 04 юли 2015 19:23

DaDiablo написа:Какво по-точно те интересува?
Брокер съм, това е често правена застраховка каско. Имайки предвид средната цена на една кола от автопарка ни. Препоръчвам го на хора, които са с коли до 4000 лв, защото ако отиде и си направи т.нар. нормално каско, то ще трябва да плати навсякъде минималната премия за застраховката. Които почват от 200 лева нагоре.
Ликвидацията на щетите не е проблемна, поне аз не съм срещал проблеми. Коректни са в изплащането на обезщетение. Изплаща се само по експертна оценка, няма право на доверен сервиз.

Аз много обичам Брокерчетата ! Особено на последък са ми любимци !

А и Брат ми ги заобича доста- много са коректни, искрени и помагат, пари не искат-безкористни на 100%, абе най точните хора на Планетата.

Говорих с една служителка в централният офис на Булстрад относно 100-150 и разбрах каквото ме интересуваше, ама майче не беше Брокерка.

Потребителски аватар
DaDiablo
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Съб 04 юли 2015 21:09

Радвам се, че с брат ти ме обичате!

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Re: Актуално КАско-- по-тънко. препоръчайте

Мнениеот $100 » Съб 04 юли 2015 22:23

stefan4o написа:
peshonp написа:
stefan4o написа:Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга :screwy

И какво значение колко ми струват??? Нали номера е като ми шибнат калника,аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60. Някой друг ще плаща,не аз.Ако пък не ми дадат нищо,по-добре,значи нищо не е станало....

Хахахахахах, колега, много си забавен :applause: То ако ставаха така хубавите работи, ти сигурно за две драскотини мислиш, че ще ти дадат пари да си пребоядисаш цялата кола :screwy Застрахователите да не пасат трева? Щетите при такива дърти коли се оценяват по много по-различен начин от щетите на коли до 3 години примерно. Има хора във форума, които се занимават нека и те да кажат, аз съм питал за моята кола в Дженерали и там това, което ми казаха изобщо не ме удовлетвори, предполагам, че при другите компании е подобна ситуацията, ако не точно същата. :beer Ще ти го кажа горе-долу как беше по спомен - удрям си калника купувам си някакъв, давам пари за труд на тенекиджия и те ми осребряват някакви към 30 процента от цялата сума. Яко а? mhihi

Личи си, че само си чувал за Каско и не си си правил никога. Аз почти без изключение винаги съм имал пълно каско. Сборно за годините съм на загуба, но това е по-добрия вариант. За да съм на нула или на плюс трябва да имам поне една тотална щета или 10 катастрофи, след които не знам дали бих бил жив. Ползвал съм каското 5-6 пъти (за 10г) и почти без изключение са ми покривали напълно разходите или съм бил на плюс. Най-голямата щета беше за около 550лв, последната беше предно стъкло за 110лв преди 3-4 месеца. Стъклото струва 8лв по-малко отколкото ми платиха - става дума за 18 годишна кола. Предните години колата е варирала от 13г до 16г - казвам го за ориентир да не мислиш, че е чисто нова или на 3-5г. Веднъж имах спукана предна броня - за 180лв я оправих, платиха 280. По твоята логика сигурно трябваше да взема 90лв вместо 280 (30%). Естествено, ако не си правиш пълно каско, а минаваш с частично или разни глупости като "каско до 1000лв" е нормално да получаваш някакви минимални проценти.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”