VWGT написа:не може да се прави толкова пряко сравнение, ако искам голяма кола ще си купя голяма, ако търся малка кола ще си купя малка или с други думи:
1.1. преценявам какво ми трябва
1.2. преценявам какво ми харесва или кара
2. проверявам парите, които съм склонен да дам за автомобил към моментното ми финансово състояние
3. ако стигат продължавам към 4, ако не стигат: повтори 1 и 2 докато стигнат
4. честито!

Мисля че сравнението Yaris vs. A6 е смешно.Няма човек които да е толкова ненаясно със себеси да гледа и двете като копува.Сравнението в случея е Yaris възможно най-базов модел и 1.0 vs. Golf 4 1.9TDIii с фул екстри.А за какво ти е автмобил 2006 с екстри и мотор на ниво 1996 освен да се фукаш пред комшиите с честак-барсак кола.Както спомена колегата с Yaris-a ема такъв вариант за 20 000 като му земеш клематик и това онова става към 30к,а това са ми го споделяли и много други хора.Плюса на новия автомобил е че има сериозни гаранционни условия и не бараш нищо ,а и ти плащат застраховката която е 1-2к на година!Ама както вече секи се досеща разликата между читавия нов Ярис и страшен Г4 е вече 10-15к което е 50% за обезценявания и т.н. не ми се говори за 3-4 години голфа да падне с 2-3-4к а новата само за 2 години пада на 50%
P.S.В Аутобилд излиза подобен тест Г4 vs. чисто нов DACIA Logan познаите кои победи на разходи,качество ремонти и т.н. и т.н. и то с много.После ме накараи да си зема нова кола за под 30к