- да няма улични кучета- ми то няма
- да е чисто - е то не е мръсно
- да е обезопасен района, да не пада мазилка на главите на хората, да има катерушки за децата, да има кошчета за боклук, да има осветление - всичко това е перфектно направено от общината...
И какво излиза, че общината май май нищо не прави, ама иначе глобявала. И аз съм "за" да няма спрели в тревните площи и по тротоарите, но като няма къде да спират хората така ще продължи. И това, че в белите държави не спирали пред тях си айде бе... Преди няколко месеца като бях на гости в Манчестър за няколко дни и пред всяка къща имаше по 1-2 коли на улицата, на неразчертано място, но ясно се вижда коя кола на коя къща принадлежи. И понеже бях на гости на брат ми, знам, че не плаща нищо допълнително за това място. НООООООО, там улицата му в квартала не е колкото да се разминат 2 коли, а е широка точно колкото да се паркира кола до тротоара и потока да си кара в това платно без да му пречат тези паркирали коли. А тук с тези горски пътеки....къде да спрат хората? И това със смешния градски ай стига сте се правили, че не знаете къде живеете и каква е разлиакта между онзи градски транспорт и нашия смехотворен