p.s. Абе хора, от къде това спокойстие, нормалната скорост за магистрала е 130-140
escrime написа:... Малко съобразителност се иска за да е комфортно за всички по пътя....
slimmer написа:Как карам по магистрала - в ограниченията и според трафика. 140-150 само ако се налага да изпреварвам и то за кратко. Повече не е нужно и не ми е кеф.
Присвяткането само ако някой, който без мигач на 5 метра от мен реши, че му се изпреварва, независимо, че аз очевидно го правя доста по-рано от него... Това е чиста форма на идиотизъм и заяждане... Поне да дава мигач, въпреки, че и това е забранено от закона - трябва да чака... Иначе си изчаквам хората - разчитам, че дават максималното от возилото си, за да не се пречкат на останалите...
velinsl написа:Зависи от настоението ми, дестинацията ми, пътните условия, но рядко минавам над 130. Обикновено до 120, защото после се отваря второто гърло. Старая се да бързам без да правя опашки и редовно поглеждам в огледалата, дори и извън магистралата.
Какви теми почнаха да изкачат - вече всякакви теми очаквам.
ak_47 написа:Истината е че е най-добре да имаме магистрали с по 3 ленти, за да има място за всички, макар че ми е направило впечатление, че на участъка на Тракия преди София, и в двете посоки, повечето карат в средната лента, дори и с 90-100, и оставят най-дясната лента неизползваема ... култура на шофиране
kacarov_dupnitsa написа:ak_47 написа:Истината е че е най-добре да имаме магистрали с по 3 ленти, за да има място за всички, макар че ми е направило впечатление, че на участъка на Тракия преди София, и в двете посоки, повечето карат в средната лента, дори и с 90-100, и оставят най-дясната лента неизползваема ... култура на шофиране
Най-дясната лента не е ли аварийна, след като по-горе си споменал че ще е по-добре да има 3 ленти на магистралата. Иначе да аз поткрепям мнението ти за 3-те ленти БЕЗ аварийната.
ak_47 написа:
Като гледам отговорите, повечето се движат нормално, някои малко по-бавно, еденици са тия с бясното шофиране ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: boichopavlov и 48 госта