Харесва ли ви новата ми 17-ка...?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
CESC
Автомобил: B8 Variant
Двигател: TDI
Контакти:

Re: Харесва ли ви новата ми 17-ка...?

Мнениеот CESC » Сря 12 окт 2011 23:17

Оф не ги слушай, джантите са ти хубави. Но нали знаеш, че само с джанти не се постига визия.

След малко очаквам коментар: "след като е 1.6 за какво са му спирачки" :063:

Потребителски аватар
cecogolfa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cecogolfa » Чет 13 окт 2011 0:13

CESC написа:Оф не ги слушай, джантите са ти хубави. Но нали знаеш, че само с джанти не се постига визия.

Колега аз не обръщам внимание на тези които не им харесват... Аз щом съм ги купил и съм ги сложил сначи ми харесват и това е най-важното... А до колкото до това че е 1.6, изобщо не ме интересува, колата си върви много прилично за такъв двигател с такива джанти... :beer

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 13 окт 2011 6:13

cecogolfa написа:
CESC написа:Оф не ги слушай, джантите са ти хубави. Но нали знаеш, че само с джанти не се постига визия.

Колега аз не обръщам внимание на тези които не им харесват... Аз щом съм ги купил и съм ги сложил сначи ми харесват и това е най-важното... А до колкото до това че е 1.6, изобщо не ме интересува, колата си върви много прилично за такъв двигател с такива джанти... :beer

В такъв случай защо пускаш тема със заглавие "Харесват ли ви?". Не мога да разбера идеята на такива теми :не: Плюс това си снимал колата си мръсна и на тъмно. Това не знам гавра с форума ли е или гавра с колата ти, или и двете mhihi
Имам чувството, че искаш да се изфукаш (само дето не виждам с какво :screwy ) :063:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 13 окт 2011 10:11

Автора, теб хем не те интересува нашето мнение, хем ни питаш дали ни харесват :063:
Какво да ни харесва, джанти като джанти. 17-ки, голям праз. 1,6 моно все тая. Ти си знаеш, левовете са си твой. Но няма логика човек, на тая кола като гледам точно па джантите и бяха последния проблем. Вървяла прилично според теб, хубаво. Карай си я със здраве, тръгвай по 10 минути на светофар и после реви че харчела много :Mr Green Fun
Тая кола не е нито за дискове отзад, нито за 17-ки. Да беше помислил първо мотор да и купиш на колата, после джанти :да:

Потребителски аватар
cecogolfa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cecogolfa » Чет 13 окт 2011 13:58

joromnt написа:Автора, теб хем не те интересува нашето мнение, хем ни питаш дали ни харесват :063:
Какво да ни харесва, джанти като джанти. 17-ки, голям праз. 1,6 моно все тая. Ти си знаеш, левовете са си твой. Но няма логика човек, на тая кола като гледам точно па джантите и бяха последния проблем. Вървяла прилично според теб, хубаво. Карай си я със здраве, тръгвай по 10 минути на светофар и после реви че харчела много :Mr Green Fun
Тая кола не е нито за дискове отзад, нито за 17-ки. Да беше помислил първо мотор да и купиш на колата, после джанти :да:

Много ми е интересно защо всички сте запалени по тези бързи коли (да и беше купил мотор) аз повече държа на визията ;)

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Чет 13 окт 2011 16:01

Оптичния и силовия тунинг трябва да вървят ръка за ръка колега.Един вид някакси не седи(примерно) да имаш двубутални апарати,перфорирани дискове,ремуси-мремуси и т.н пък двигателя 1.4 ...
п.п Лично на мен джантите ми харесват но са и малко големички.Не винаги големината е най важна :Mr Green Fun

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пет 14 окт 2011 8:43

Точно този модел джанта,но 16" би и стоял добре на колата.Сега е малко като джип,но това си е мое мнение.Ние с 15"-ките какво ли разбираме от размери и визия.Успех и умната,че тези 75 магарета са си "сила" scare

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Пет 14 окт 2011 10:32

джантата си е много красива и стои много добре на колата отваря я много :да: не слушаи какво ти говорят колегите с "много мощните и красиви коли" караи си колата и си се кефи :)

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 14 окт 2011 10:36

Колега, така и така си пуснал тема дай снимки на цялата кола, измита и с новите джанти, за да се придобие по-цялостна представа... Поздрави :beer

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 14 окт 2011 10:48

Защо го нападнахте така колегата?
Щом му харесват как стоят, щом му харесва возията с тях, щом има пари да купува гумите за тея джанти - негова работа :)
Всеки сам си решава...
НО, за да отговоря на въпроса, който е задал авторът - не, не ми харесват, предвид празнината, която оставят...

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 14 окт 2011 20:26

Хубава джанта, но е голяма за Г3. Има 1 косъм гума на нея, на мен лично не ми допада това. С малко гума ми харесват как стоят 19ки, но не 17ки :drunk

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”