След малко очаквам коментар: "след като е 1.6 за какво са му спирачки"

CESC написа:Оф не ги слушай, джантите са ти хубави. Но нали знаеш, че само с джанти не се постига визия.
cecogolfa написа:CESC написа:Оф не ги слушай, джантите са ти хубави. Но нали знаеш, че само с джанти не се постига визия.
Колега аз не обръщам внимание на тези които не им харесват... Аз щом съм ги купил и съм ги сложил сначи ми харесват и това е най-важното... А до колкото до това че е 1.6, изобщо не ме интересува, колата си върви много прилично за такъв двигател с такива джанти...
joromnt написа:Автора, теб хем не те интересува нашето мнение, хем ни питаш дали ни харесват![]()
Какво да ни харесва, джанти като джанти. 17-ки, голям праз. 1,6 моно все тая. Ти си знаеш, левовете са си твой. Но няма логика човек, на тая кола като гледам точно па джантите и бяха последния проблем. Вървяла прилично според теб, хубаво. Карай си я със здраве, тръгвай по 10 минути на светофар и после реви че харчела много![]()
Тая кола не е нито за дискове отзад, нито за 17-ки. Да беше помислил първо мотор да и купиш на колата, после джанти
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта