Шумахер - никога няма да има такъв пилот

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 23 окт 2006 11:17

audiokick написа:Велик беше СЕНА!!! Пилето беше професионалист, без моментна конкуренция

:bowdown

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 23 окт 2006 11:20

Boro написа:
audiokick написа:
Iavor написа:Дано да няма друг като него.Нема такова леке!

Евала батенце за смелоста да им го кажеш в очите!! Малко ми идва в повече тоя патос за Пилето. Че кара, няма спор... но и колко години нямаше никва конкуренция?!

Ти това в очите ли му викаш. Я :lol: да дойде отвън да се надплюваме. :twisted:
Конкуренция имаше, ама Пилето е без конкуренция в Ф1. :wink: За сега!

Или да си дърпаме сутиените...? :lol:
Фернандо ви наказва с 2 титли, когато сте във форма... Е тва ако не е конкуренция...? :lol:

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 23 окт 2006 11:28

audiokick написа:Фернандо ви наказва с 2 титли, когато сте във форма... Е тва ако не е конкуренция...? :lol:

И той ли е слаб състезател? А Рено кога бяха по-слаби от Ферари, миналият сезон или в началото на този?
Когато Алонсо изкара 10-тина години в пряка борба за титлата ще го призная за конкурент на Шумахер.

Последна промяна от Boro на Пон 23 окт 2006 11:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пон 23 окт 2006 11:33

audiokick написа:...Не те разбрах какво искаш да кажеш.

Не съм очаквал и да можеш :Mr Green Fun

Темата е за оттеглянето на една легенда във Формула 1!
Това ти и другия по-горе не сте го разбрали!
Като искате да хвалите Галфонсо, отворете си тема.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 23 окт 2006 11:34

Не мога да разбера, когато има една тема за нещо, което не засяга някой човек, защо той все пак се чувства длъжен да се разпише в нея?

Примерно има тема "Пуши ли ви дизеловия автомобил?" - аз нямам дизел, съответно не пиша там.

Има тема за Шумахер и за това, което фенвете му чувстваме в момент на раздялата ни с него и ведна няколко "анти-фена" се чувстват длъжни да ни обяснят колко е голямо леке, как неможе да кара и как да духа супата! Ами направете си една темичка за радостта от напускането на МШ и си пишете там "анти" мненията!

Нито ние(феновете) ще ви убедим в нашата позиция, нито вие нас, така че е абсолютно безмислено да ни цапате темата!

П.П.
yossarian написа:...

:kef: какво единомислие! Затова ми харесва форума, просто има хора с които се разбираме :)

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 23 окт 2006 11:45

Защо ли не виждам тема за това как Галфонсо е станал световен шампион за 2път :lol: :lol: Еми много просто ,защото това е второстепенно събитие в сравнение с напускането на един велик :bowdown ,да не говорим че феновете му явно не са толкова много и че повечето от тях не симпатизират на Галфонсо а просто мразят Шумахер :roll:

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 23 окт 2006 11:46

musura написа:
Нито ние(феновете) ще ви убедим в нашата позиция, нито вие нас, така че е абсолютно безмислено да ни цапате темата!

Никога не съм изказвал мнение че Шумахер е лош пилот, напротив - подчертах че дълги години беше най-добрия поради определени причини!!! Ако с това съм изцапал темата "ВИ"!?!?

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 23 окт 2006 11:59

Да припомня, че когато оценяваме какво е Шумахер за Ф1 не трябва да забравяме и усилията които е положил за развитие на колата. Ако някой знае пилот навъртял толкова тестови обиколки нека го каже. Ето ви и една малко остаряла новина:
10.10.2006
Михаел Шумахер потвърди, че ще участва в тестовете на Херес тази седмица, за да се подготви Ферари по най-добрия начин за битката при конструкторите.
След загубата на почти всякакви надежди за титлата при пилотите на Сузука, Жан Тод не бе сигурен дали германецът ще се върне до Европа за изпитанията. Въпреки това Шумахер заяви, че ще участва независимо от случилото се в Япония.
„Ако тестовете са необходими за Бразилия, не виждам защо това не трябва все още да е причина. Когато си мисля за шампионската титла, все едно, че тя почти се е изпарила, но има и отличие при конструкторите, за което да се боря. Затова искам да дам максимума от себе си докато съм във Ферари. Няма никакъв проблем ще летя до Европа”, заяви съвсем уверено Шумахер. Той ще бъде на изпитанията в сряда и четвъртък, а тест пилотите на Скудерията Марк Жене и Лука Бадоер ще карат ден преди него. Шумахер ще си вземе сбогом с тест екипа на парти след края на изпитанията в Испания.

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Пон 23 окт 2006 11:59

Колеги този спор е напълно безмислен, когато някой от пилотите след ерата Шумахер достигне неговите постижения тогава може да се спори за това, кой е по-добър. В момента просто "цапате". Както някой написа отворете друга тема, мога и да ви дам заглавие "Алонсо за втора поредна година ОЛЕ". Браво на момчето.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 23 окт 2006 12:01

Абе много се заинтригувах, от това последно състезание, някой знае ли дали го има някъде да го дръпна и да го гледам???

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Пон 23 окт 2006 12:16

В torrents.linkos.bg го има.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 23 окт 2006 12:25

GTivan написа:В torrents.linkos.bg го има.

Мерси!
Иначе по темата - мнението ми го знаете, така че не искам да се повтарям :wink: Шуми е най-великия!

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пон 23 окт 2006 12:43

Най ме впечатли неимоверния хъс, с който се хвърли в състезанието след спукването на гумата! Мисля, че много малко пилоти биха реагирали като него. Беше му пределно ясно, че шансовете му са никакви, но въпреки това кара сякаш трябваше да завърши първи. Много бяха прави коментаторите - той просто се забавляваше - като за последно. Може би всеки друг на негово място щеше да дръпне газта и да направи едно спокойно състезание без да рискува да се претрепе някъде. Затова за мен е велик!!

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 23 окт 2006 13:20

NO COMENT

Вебер: Рено се интересува от Шумахер
13.04.2006, Ерина Кръстева, Club F1
Рено се интересува от подписването на договор с Михаел Шумахер, заяви Вили Вебер. Мениджърът обаче обясни, че бившият световен шампион няма да взима под внимание никакви оферти преди да реши дали ще продължи да се състезава и след този сезон.
„Ясно казах на Флавио Бриаторе, че няма да преговаряме с никого, докато Михаел не реши какво ще прави. Флавио даде да се разбере, че иска да разговаряме с него преди да подпишем друг възможен контракт с Ферари. Той наистина изглеждаше заинтересован”, сподели Вебер.
Въпреки това мениджърът бе категоричен, че първо ще говорят с Ферари.
От своя страна Шумехер за пореден път обясни, че ще обяви решението си през лятото.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 23 окт 2006 13:31

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”