Нанесени щети на автомивка- и персонала си мълчи...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 26 окт 2006 11:52

Когато взимат на собствена отговорност чужда кола, поне да внимават, или ако не- да помолят да им я преместят.. :)
Хубаво, станалото- станало, но вместо, като виновни дечица да си мълчат, поне да имат очи да уведомат за белята :twisted: :idea:
..знаеше си момчето какви ги е сътворило май...
сега си мисля- спря колата напред към бордюра, залягаше отпред пред бронята, все едно бърше нещо..
Разбрал е, но си трайка- ако мине...
И то мина :oops: . Специално заобиколих колата, минах отпред, погледнах, но не видях нищо- така беше спрял, че за да видя е трябвало да се наведа, иначе всичко си изглеждаше ок.
И все пак нищо не ме учудва вече де..

Благодаря на всички за съпричастността! :002: :002: :002:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 26 окт 2006 11:59

Nadya_ написа:така беше спрял, че за да видя е трябвало да се наведа

подозирам умисъл тука mhihi

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 26 окт 2006 12:02

batmilko написа:
Nadya_ написа:така беше спрял, че за да видя е трябвало да се наведа

подозирам умисъл тука mhihi

Е да де.. :twisted: mhihi mhihi

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Чет 26 окт 2006 12:05

Пак в Надежда, ама във 2-ра част ходих на Автомивка с Голфа при едни пишлигари...бях им казал да я измият много добре, щото трябваше да ходя на сватба...както и да е. Измиха ми колата и аз платих. Дойде време, да тръгвам за сватбата...вече сме се накачурили 5 човека в колата. Спирам аз на едно кръстовище и до мен един бакшиш си онваря джама и ми казва: "Приятел, тече ти бензин!" Спирам аз веднага и гледам капе от долу някъде от филтъра. Поглеждам назад и виждам бензинова диря.
После се оказа, че явно тия пикльовци докато са местили колата, са задрали отдолу бензиновата помпа...оказа се, че тече от маркуча на помпата.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 26 окт 2006 12:39

И аз ходих няколко пъти на автомивката на Газтрейд ( някой колега я спомена, на кръстовището на деница, зад кауфланд ).
Там май беше 10 лева вътре и вън ( 6 само отвън ). Тамън ме бяха научили там ( щото вместо да оставям бакшиш черпех с бира ;) ) та имаше няколко момчета дето като видеха че разни новаци ми миеха колата и ги юркаха. Спрях да ходя там точно поради причината че имаше доста нови които просто не знаеха какво да правят - абе не обръщаха достатъчно внимание на детайлите. Да речем че ще измие джамеца ама после ще му тегли един лакет и ще остави мазно петно. Ще забрави да напръска таблото. Ще пропусне да измаже някоя лайсна.. абе такива дребни работи.. уж там по-старите момчета дето ме познаваха им триеха сол на тия да си оправят работата, уж и аз гледах.. но винаги оставаше нещо.
Затова сега, без много претенции, ходя на жетонките, пусна 3-4 жетона, измия си колата, после отида на прахосмукачката, за два жетона си я изчистя и отвътре, имам си два препарата за таблото, напръскам си го и него...
Веднъж си измих колата сам.. е няма да повторя! Два пъти полях ЦЯЛАТА кола и после като започнах да бърша с гъбата пак имаше разни боклуци които ми надраха боята! Ако трябва да съм честен реших да си измия колата не от сиромашия ( деева препаратите и гъбите ми излезнаха около 15 кинта ) а просто защото си помислих че ще успя да свърша работата по-добре от на автомивка... е да ама не!

Потребителски аватар
kolgo
Автомобил: Skoda Roomster 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот kolgo » Чет 26 окт 2006 13:05

наде - не ходи там !! щом си комшийка - миенето в Надежда - най-добро ( и най-евтино !!) на мивката зад градинката на църквата във 2-ра част.Момчетата са точни-вярно няма кафе, но пък сядаш на столче и си гледаш колата през цялото време, а от там оказваш и качествен контрол [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/search.gif[/img]

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Чет 26 окт 2006 13:18

В двора на една недостроена къща нали? Аз там я мия 3лв. външно и 8лв комплексно. А и наистина ги гледаш кво правят и си местиш ти колата. Веднъж обаче и при мен сгафиха, не бяха напръскали капака и фаровете с препарат и след като я измиха бяха останали всички мушици, налепени от нощното каране. Та се върнах и направих рекламация и бяха любезни :D

Потребителски аватар
Nelina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nelina » Чет 26 окт 2006 13:43

Сори за случката :(
Ти върна ли се да им кажеш какво мислиш за тях?

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Чет 26 окт 2006 13:47

Аз затова никога не оставям колата без надзор докато я мият. Обикновено я мия на автомивка само външно, а сам си чистя вътрешно. Не е от липса на пари. Просто си имам акумолаторна прахосмукачка подарък, а и от както на един приятел със Ситроен Ксантия комби му бяха счупили едно чопче на щората на багажника, бяха му издрали таблото леко, а и не винаги оставам доволен как я чистят отвътре, си я чистя сам. Малко селско е ама си спестявам разочерованието да видя че съм дал 5-6 лв на вятъра и да трябва да си я дочиствам сам.
Иначе съм съгласен с колежката, че като ти направят беля е редно да ти се обадят и извинят поне.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 26 окт 2006 14:00

Nadya_ написа:.....Хубаво, станалото- станало, но вместо, като виновни дечица да си мълчат, поне да имат очи да уведомат за белята :twisted: :idea: .....
Благодаря на всички за съпричастността! :002: :002: :002:
Как ми се иска повечето хора да имат смелоста да си признават собствените грешки, ама не много МАЛКИ хора има в БГ :(

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 26 окт 2006 14:24

За колегите в Пловдив: Невероятно доволен от мивката на АутоГили до руския пазар! 6 кинта вътре/вън, за всеки, а не само за трафиканти! mhihi mhihi
Оставям им по 2 лева след това, защото до сега не се е слчило да съм недоволен от нещо. Никога не съм видял да правят изцепки!
а иначе Наде, и от мен сорка за случката!

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 26 окт 2006 16:23

Nelina написа:Сори за случката :(
Ти върна ли се да им кажеш какво мислиш за тях?

Не Нели, не отидох...имах работа и нямаше време.
После вече- късно... :wink:
А как ми се искаше само!!
Наистина не е лошо да се уведомява управителя за такива неща.
Ако не друго, то поне с оглед доброто име на фирмата, със сигурност ще се обърне внимание на качеството на работа.. :)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 26 окт 2006 16:26

Извода какъв е ? -- Миите си сами колите !!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 26 окт 2006 16:35

WDW написа:Извода какъв е ? -- Миите си сами колите !!!
аве така,ама аз като почна да мия мойта,и ще ми трябва цял ден.
който ми е виждал колата знае за кво иде реч :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 26 окт 2006 16:50

WDW написа:Извода какъв е ? -- Миите си сами колите !!!

Абсолютно.Дори ако имаш място от спестените пари от автомивка можеш лека полека да почнеш да си копуваш разни препарати прахосмокачки та дори и да се направиш водостлуика.Баща ми си направи самоделна и миенето става перфектно.А по вапроса за изгубеното време-то да седиш в кафето срещу мивката и да ги чакаш е още по изгубено :wink:
P.S. bobo7 може да спретне една импровизирана автомивка да мие на Nadya колата ,а съфорумниците да я ползват да си мият сами :beer

Последна промяна от Rabbit_TDI на Чет 26 окт 2006 16:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”