хайде стига глупости.Дебицата си е добра гума за парите си.Много е здрава ,държи на бордюри и дупки, драпа си в снега без проблем.Първите две години се държи поносимо на мокро, но след това става трагедия.
5 зими карах с дебица и последната си взех firestone .firestone-а е несравним на мокро спрямо дебицата, иначе кой знае каква разлика няма.
За лятото си взех vredestein ,пак карах 3 лета с дебица лятна.Значи вредещайна на мокро спира по-добре от три годишната дебица на сухо.Иначе по-бързо като се влезе в завои пак си поскръцва на топъл асфалт.За 15 размер говоря.
Като цяло препоръчвам на всички особенно за по-бюджетни размери където разликата между най-евтината и най-скъпата е 20лв да дадат тези пари.За 4 гуми това са 80лв и ще ги карате поне 5 години определено си заслужава.
Още първия ден като сложих firestone валеше дъжд и на жълтите павета ми изкочи едно куче и ако бях с дебицата го бях отнесъл ,просто се очудих как спрях.А можеше да не е куче...

Зимни гуми MAXTREK
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зимни гуми MAXTREK
Debicata били хубави гуми ? хахахахахаха недей , че тука един колега се умори да ги сменя и да им прави рекламации , чисто нова гума идва на осмица и не е една да кажеш майната му ... Дебица , Корморан , тигар , това са най-ниските класове , дори съм склонен да кажа ,че са по-ниско качество от китайска гума.Направи разликата в нарезните ламели на зимата гума ТРЕК М7 която колегата кара и аз също и сравни с дебица фриго 

Аз съм изключително доволен от гумичките нищо ,че са китайско братятя всичко правят, виждал съм и мишелин произведен в китай...
Телевизора ви китайски , хладилника , телефона , всичко китай, а тук се оплаквате от китайски гуми... които дори не сте пробвали :D
Българина си остава българин :D
Аз съм изключително доволен от гумичките нищо ,че са китайско братятя всичко правят, виждал съм и мишелин произведен в китай...
Телевизора ви китайски , хладилника , телефона , всичко китай, а тук се оплаквате от китайски гуми... които дори не сте пробвали :D
Българина си остава българин :D
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зимни гуми MAXTREK
Аз не съм се оплакал от тези гуми просто исках да споделя че съм си закупил китайски и то много добри гуми колата варви и се дарзи много добре на сняг и лед!Който иска да вярва се ми е тая!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”