sashobas написа:Не на алкохола.
Твърдо с теб

Vlad777 написа:Аз без 1 малко мога, но с 1 не!![]()
Когато пия, никога не карам - има си приятели, таксите и Дринк & Драйв.
Не карайте след употреба на алкохол! НИКОГА!
Наздраве! Въртиии!
PL-16v написа:Лично мои съвет към всички колеги от форума не пиите дори и бира като сте с колата по лошо от пиян шофьор няма като ви се пие има таксита за тая работа лично аз със ръка на сърцето си казвам че пиян не съм карал НИКОГАА и занапред мисля да не го правя
поддържам ,ама понякога има малки изклю4ения-ама малкиNadya_ написа:Vlad777 написа:Аз без 1 малко мога, но с 1 не!![]()
Когато пия, никога не карам - има си приятели, таксите и Дринк & Драйв.
Не карайте след употреба на алкохол! НИКОГА!
Наздраве! Въртиии!PL-16v написа:Лично мои съвет към всички колеги от форума не пиите дори и бира като сте с колата по лошо от пиян шофьор няма като ви се пие има таксита за тая работа лично аз със ръка на сърцето си казвам че пиян не съм карал НИКОГАА и занапред мисля да не го правя
![]()
![]()
SPITFIRE написа:....Значи през 2006 почти всички от квартала изкарахме книжки..всички честно обаче..какво се оказа ...половината имат склоността да карат пияни като някои от тях мъртво пияни!!....
..но не те са толкова горди със себе си че предпочитата да убият себе си или някой друг не дай Боже!!.......
......най-обичат да ме режат с репликата:"Тоя пък..бегай от тука ти караш като пенсионер".........
kiik написа:Значи въпроса ми е малко теоритичен и с недотам ясен отговор, но горе-долу следния:
Колко време след умерена употреба на алкохол е безопасно да се кара, т.е. ако изпия примерно бутилка вино колко време трябва на организма да разгради алкохола за да е сигурно, че няма да дам положителна проба ако ме спрат?
Нека говориме за средностатистически човек - мъж, около 30 примерно, средно телосложение.... примерно казвам
И моля спестете отговори от типа "аз и на 10 ракии добре карам" - мисля 4е правилно формулирах въпроса!
niks76 написа:аз ще ви дам още по страшен виновник за катастрофи,пресен пример в4ера сутринта към 9 4аса. втора кола съм и се движим с30км/4АС ,от другото платно има задръстване -колите не помръдват и кво се слу4и,като на кино вода4ката на колата пред мен по4на да захваща наляво ,остърга три коли и се заби 4елно във сфетофара ;арабката се беше дрогирала и накрая се сби и с полицаитеабе филм на живо.така 4е прибавете и по страшния вредител-дрогата,а не само алкохола
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта