И аз да се запиша при "ОПАРЕНИТЕ"
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дй
Не знам кво да кажа за тия копеленца..... не са само дрогите, а и цигани. Преди една година на един познат някав мангал му разбивал колата..... само че моя познат го засякал (а той си е голям добик) От 50 метра чувах ударите по мангала...... след това се приближ... до сега още не съм виждал подобен бой. А иначе и на мен преди 3-4 месеца ми разбиха стъклото на голфчето. Искарах си ангелите защото всичко ми беше в жабката.... панел фотоапарат. Не знам защо, но за мой голям късмет не бяха взели нищо, но разправиите със застрахователи и загуба на време си останаха.... Дано нещата със джамбазите да тръгнат към някакво развитие!
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
За трепане са тея боклуци дето изкопуват видимо крадени касетофони и тн. Като няма къде да ги продават няма да ги крадът. Във всяка заложна къща 80% от нещата са крадени и това е обществена тайна...Ама ни е смешна държавата, няма какво да коментираме. Колега, ти пак си оставил цяла вечер колата, ми аз като се прибрах да обядвам в къщи че се обадиха че има винен кебаб и за 40 мин обяд ми строшиха джама и дори не са ми зели радиото (оригиналното от пасат 84та година смятайте за кво става въпрос
) щото им се е разпаднало в ръцете ама после карай с отворен джам в дъжда сменяй стъкло...цигании

-
- Автомобил:
- Двигател:
Развитие по въпроса от Бул Инс ще ми платят само за джамека другото е фира т.е. за моя сметка. Ама да сме живи и здрави че си бачкаме и ще си купиме нови даже по хубави. Обаче да кажа едно друго нещо по въпроса. Днес като ходих пак до Полицията се запознах с един много свестен дознател дето ми е завел нещата по колата. Та си говорихме с него за евентоално съдействие от нас ГРАЖДАНИТЕ за по лесно залавяне на такива крадци по колите НИ. Та другата седмица ще се срещам с него да видим с какво можем да сме полезни ние и евентуално ако има навити Доброволци ще се дооточним по нататък в друга тема кои сме и до колко можем да сме си полезни сами на себе си.
Слагайте
Слагайте

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”