И аз да се запиша при "ОПАРЕНИТЕ"

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 28 яну 2007 22:28

За ръчичките всички го знаем, от проклетисване файда йок. Жив и здрав да си, другото се купува! Майната им. Съжалявам за случката и за просташкия начин, по който са го направили. Успех в оправянето, и дано по - малко нерви да изхабиш. :)

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 28 яну 2007 22:29

Много съжалявам, колега... Да им е*а майката на шибаните копеленца... На мен онзи ден пред Метро са се опитали да отворят багажника - слава Богу неуспешно... Няма спасение, това е положението. Няма да се оправи тая държава, НЯМА! :evil: :evil:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 28 яну 2007 22:30

[quote="radotom"Ванка, искренно съжалявам, братче!
Да им изсъхнат ръцете и бял ден да не видят!!!! Тяхната мамица....
[/quote]Друго нямам какво да добавя :) :laser

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

дй

Мнениеот longora » Нед 28 яну 2007 22:45

Не знам кво да кажа за тия копеленца..... не са само дрогите, а и цигани. Преди една година на един познат някав мангал му разбивал колата..... само че моя познат го засякал (а той си е голям добик) От 50 метра чувах ударите по мангала...... след това се приближ... до сега още не съм виждал подобен бой. А иначе и на мен преди 3-4 месеца ми разбиха стъклото на голфчето. Искарах си ангелите защото всичко ми беше в жабката.... панел фотоапарат. Не знам защо, но за мой голям късмет не бяха взели нищо, но разправиите със застрахователи и загуба на време си останаха.... Дано нещата със джамбазите да тръгнат към някакво развитие!

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 28 яну 2007 22:46

:mad: :motz: :laser
ебати хората :evil: :x

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Нед 28 яну 2007 23:32

:laser :bishop

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Нед 28 яну 2007 23:44

За трепане са тея боклуци дето изкопуват видимо крадени касетофони и тн. Като няма къде да ги продават няма да ги крадът. Във всяка заложна къща 80% от нещата са крадени и това е обществена тайна...Ама ни е смешна държавата, няма какво да коментираме. Колега, ти пак си оставил цяла вечер колата, ми аз като се прибрах да обядвам в къщи че се обадиха че има винен кебаб и за 40 мин обяд ми строшиха джама и дори не са ми зели радиото (оригиналното от пасат 84та година смятайте за кво става въпрос :D ) щото им се е разпаднало в ръцете ама после карай с отворен джам в дъжда сменяй стъкло...цигании

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пон 29 яну 2007 18:06

Развитие по въпроса от Бул Инс ще ми платят само за джамека другото е фира т.е. за моя сметка. Ама да сме живи и здрави че си бачкаме и ще си купиме нови даже по хубави. Обаче да кажа едно друго нещо по въпроса. Днес като ходих пак до Полицията се запознах с един много свестен дознател дето ми е завел нещата по колата. Та си говорихме с него за евентоално съдействие от нас ГРАЖДАНИТЕ за по лесно залавяне на такива крадци по колите НИ. Та другата седмица ще се срещам с него да видим с какво можем да сме полезни ние и евентуално ако има навити Доброволци ще се дооточним по нататък в друга тема кои сме и до колко можем да сме си полезни сами на себе си.
Слагайте :lock:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”