Колко струва гаражна клетка ? (Бетон)
Re: Колко струва гаражна клетка ? (Бетон)
много тънки тия бетонни гаражи в големия град, тук им искаха 2500лв миналата есен без вратите.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой ако знае как стоят нещата в момента нека да сподели,интересува ме цена на бетонна клетка ,евентуално въпроса с община Тракия в Пловдив !
Ronin написа:Някой ако знае как стоят нещата в момента нека да сподели,интересува ме цена на бетонна клетка ,евентуално въпроса с община Тракия в Пловдив !
То в Тракия е толкова обширно,че едва ли ще имаш проблем да си праснеш една до блока,стига някой Злоби Турбото съсед да не те изпее

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:много тънки тия бетонни гаражи в големия град, тук им искаха 2500лв миналата есен без вратите.
В Благоевград 3 бона ми предлагаха, направо им се изсмях и си ходих! За тея пари ще си построя цяля стая от тъхли! По-добре тухлен гараж, със бетонена плоча отгоре по евтино излиза, с останалите пари ще си го измажеш отвътре! Даже ако се пазариш може и изолация да му сложат! Но кой как намери! Но за мен тия пари не са управдани!

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
dobrin написа:Черпя бира ако ми покажеш поне една вдигната клетка.
Пия чешка бира

Рано или късно хората които имат такива клетки ще съжаляват. Ще има да дават луди пари за транспорт и съхранение...
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Пловдив от СМК-то гаражна клетка с транспорта в рамките на града и крана излиза 1960 лв..с ддс-то това с всичко,врати и т.н.
Благодаря на колега от форума...купих неговия гараж с хидроизолация и вече е при мен в моя двор !В момента му правя ток,вода !Вдигнах му тавана на 2.6 метра..!
Благодаря на колега от форума...купих неговия гараж с хидроизолация и вече е при мен в моя двор !В момента му правя ток,вода !Вдигнах му тавана на 2.6 метра..!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@baracuda681 :
"Рано или късно хората които имат такива клетки ще съжаляват. Ще има да дават луди пари за транспорт и съхранение..."
ако закъсат приемам 3 клетки във Варна.
"Рано или късно хората които имат такива клетки ще съжаляват. Ще има да дават луди пари за транспорт и съхранение..."
ако закъсат приемам 3 клетки във Варна.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е който не го устройва местенето просто го подарява на общината и толкоз !
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re:
baracuda681 написа:dobrin написа:Черпя бира ако ми покажеш поне една вдигната клетка.
Пия чешка бира![]()
Не видях да вдигат ...
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ми е в двора ,могат ли да ми кажат нещо....най вероятно съседите ако се запънат е проблем,иначе си ми е в двора ,като временно явление и така....или може да имам проблеми....аз си мисля ,обаче някаква лека дървена конструкция и тва е...колкото да не чистя сняг зимата и да мога да си отремонтирам колата на лампа когато е тъмно!
Здравейте,чух че са почнали да разлепват от общината /Х.Димитър- София/ писъмца върху гаражните клетки.Решили са да ги махат. Надявах се да плащам наем на общината и да си остане клетката. При нас имаме 18бр. много добре наредени - но доброжелатели бол /комщии/. Питам, ако се премести в дворно място ,ще трябвали строително разрешение /след като е преместваема /? Чудя се какво да я правя -да я местя или да я зарежа?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм на мнение че трябва да се сложи наем за ползване на място минимум 20лв на месец,при положение че искаш да си държиш колата в гараж сложен на общинско място трябва да си готов и да си платиш за това. При положение че истински гараж в сграда струва хиляди евро 20лв на месец си е без пари ! Естествено най-добре ще е всичката тази грозотия да се разкара,но на този етап това е трудно постижимо !
- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Или пък 12 по 20 = 240лв. годишна такса и да я събират данъчните.Така за една година напред си плащаш и избягваш ситуацията да забравиш да платиш няой месец...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”