Леко ПТП. Съвет?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 31 яну 2007 23:51

Lawyer написа:
Huizel написа:Е как не са равнозначни като няма знаци бе?Значи който се движи по големия път е с предимство и е доказуемо :oops: .Тва все едно да кажеш,че като си минал на червено си с предимство и можеш да го докажеш и е доказуемо. :evil:

Аман от отворени!

Е извинявай ама неможе да съм дясностоящ,съответно този който е отляво да ме удари,да няма знаци и изведнъж да ми докаже,че не е виновен па и да докаже,че ми е с предимство,Т'ва на нищо не прилича.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 31 яну 2007 23:54

dermeister написа:Е извинявай ама неможе да съм дясностоящ,съответно този който е отляво да ме удари,да няма знаци и изведнъж да ми докаже,че не е виновен па и да докаже,че ми е с предимство,Т'ва на нищо не прилича.

То пък ПТП-то на колегата и неговата "вина" все едно прилича на нещо! :evil:

Ти извинявай. :wink:

Последна промяна от Lawyer на Сря 31 яну 2007 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 31 яну 2007 23:54

е в случея на КОлегата , десно стоящия го е ударил!! а не левостоящия

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 31 яну 2007 23:55

Тва тук е една много спорна тема защото ако се обърнат нещата в полза на stenly_r , това значи че трабва да напишат акт на didoriginal за катастрофата преди месеци , когато той излизайки от малката уличка и навлизайки в по-голямата го ударил челно някакув пак с пасат :twisted:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 31 яну 2007 23:56

Huizel написа:Е извинявай ама неможе да съм дясностоящ,съответно този който е отляво да ме удари,да няма знаци и изведнъж да ми докаже,че не е виновен па и да докаже,че ми е с предимство,Т'ва на нищо не прилича.

Следващия път като караш по Цариграско, ще махна знака на някое от включванията и ще те изтряскам във вратите. Няма знак, много важно, че е Цариградско, ти си виновен. Тва на нещо прилича ли?

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 31 яну 2007 23:57

dermeister написа:Следващия път като караш по Цариграско, ще махна знака на някое от включванията и ще те изтряскам във вратите. Няма знак, много важно, че е Цариградско, ти си виновен. Тва на нещо прилича ли?

А де?!

И по-горе, като написах, че е "доказуемо", имах предвид, че не може някъде да не фигурира документ, съгласно който на улица 7... трябва да се постави знак за обозначаването й като път без предимство.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 31 яну 2007 23:59

dermeister написа:
Huizel написа:Е извинявай ама неможе да съм дясностоящ,съответно този който е отляво да ме удари,да няма знаци и изведнъж да ми докаже,че не е виновен па и да докаже,че ми е с предимство,Т'ва на нищо не прилича.

Следващия път като караш по Цариграско, ще махна знака на някое от включванията и ще те изтряскам във вратите. Няма знак, много важно, че е Цариградско, ти си виновен. Тва на нещо прилича ли?

На цариградското си има ускорителни ленти , та за това ако го удариш от колонката назаде ти си винове , а ако си толкова луд че да се изтреляш и да се опиташ да го нацелиш в предната врата , направо си за 4'ти километър :lol:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 31 яну 2007 23:59

dermeister написа:

Що ше го махаш?За старо желязо ли ще го връщаш?А бобо7 доколкото ми става ясно,ударения колега е бил отляво,а удрящия дясностоящ,демек с предимство,толкова е просто.Все пак се извинявам ако съм обидил някой,ама за мене си оставам прав . ;)

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 01 фев 2007 0:02

Huizel написа:Що ше го махаш?За старо желязо ли ще го връщаш?А бобо7 доколкото ми става ясно,ударения колега е бил отляво,а удрящия дясностоящ,демек с предимство,толкова е просто.Все пак се извинявам ако съм обидил някой,ама за мене си оставам прав . ;)

Прав си няма кво да спорим.... :049: Направо да пишат нов закон "алеите и пътечките са с предимство пред булевардите".

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 01 фев 2007 0:03

Huizel написа:
dermeister написа:

Що ше го махаш?За старо желязо ли ще го връщаш?А бобо7 доколкото ми става ясно,ударения колега е бил отляво,а удрящия дясностоящ,демек с предимство,толкова е просто.Все пак се извинявам ако съм обидил някой,ама за мене си оставам прав . ;)
еми да тпя от дясно (уж с предимството ) удря левостоящия , ама дай като сме с предимства да не гледаме, то тогава аз ще съм у бокса по 6 дни в седмицата

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 01 фев 2007 0:09

Ми точно де. Кръговото са с предимство тия вътре. А на кръстовището си ти ако си десностоящ. То даже не е и истинско кръгово тоя първия знак. Най-добре пробвйате в Пловдив къговите и ще се научите. :P

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 01 фев 2007 0:12

Тая тема е за ключа - ще зе изпокара народът. :roll:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 01 фев 2007 0:13

dermeister написа:
Huizel написа:Що ше го махаш?За старо желязо ли ще го връщаш?А бобо7 доколкото ми става ясно,ударения колега е бил отляво,а удрящия дясностоящ,демек с предимство,толкова е просто.Все пак се извинявам ако съм обидил някой,ама за мене си оставам прав . ;)

Прав си няма кво да спорим.... :049: Направо да пишат нов закон "алеите и пътечките са с предимство пред булевардите".

Колега,по добре да пишат закон в който да се казва,че този който се движи по По широка улица е с предимство ;) Ше мерим на око;) А бобо7,ясно е,че който не се оглежда макар и с предимство седи у бокса :twisted:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Чет 01 фев 2007 0:16

Lawyer написа:Тая тема е за ключа - ще зе изпокара народът. :roll:

хихихихиииии , на мен ми е интересно да чета , ама ако сложат ключа , тамън ще си легна че утре съм си на работа :twisted:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 01 фев 2007 0:20

На мене ще ми е интересно някой да влезе с "предимство" на кръговото на 4ти километър ама поне с 160. :twisted: :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”