Petrolhead написа:Викаш тундрите са повече от ку седмиците.
А приусите си правят собствени задръствания.
Колега покарай някой прехвален хибрид и сам ще разбереш защо фв правят 1.9 тди от 20 години
Ми да прощаваш колега ама нищо не казА, в Европа вероятно ку седмиците са повече от Тундрите но това в никакъв случай не ги прави по-надеждни от тях.Освен това в световен мащаб не е съвсем такак както твърдиш.Ходил съм примерно в щатите и трябва да ти кажа че примерно Тойота Солара мисля се води купе/кабриото на Кемри е нещо невероятно и не бих я предпочел пред никой фв.МОже би смао за Пасат ЦЦ.
Приусите са буквално на всяка крачка в САЩ, чак задръствания едва ли правят но нещо против тях ли имаш или хибридната им технология?Да имат проблем с батериите като минат 300-350к. ама те на толкова д акажем идват в Бг (ако дойдат въобще), освен това Приуса като надеждност е железен автомобил дори немското вагенско списание го потвърди.Няма как да сравняваш хибрид с дизелов автомобил и това че вф го правят от 20 години.........хубаво.
Quottzot-все едно аз съм го писал това мисля напълно като теб смао с дизела з амерц не съм съгласен, вече не е това което беше.А иначе Лексус е друга планета и действително и аз бих го избрал пред секви ВАГ,БМВ и Мерц пък нека да нямам въпросния имидж на пътя (това според повечето Бг изказвания разбира се).
Petrolhead-Просташко е и е глупаво да се казва че автомобил като Лексъс ЛФА е кола от типа на плейстейшън геймърска играчка, че то по тая логика и Нисан ГТР също идва от ниид фор спиид така ли?
Начи ер осъм е от Марио Брос?
Супрата викаш ич не струва ми фау ве от това време с каква кола от този клас могат да се похвалят която и в момента да им пръска шортите на 1/4 миля на доста по-сериозни марки, да носи яко на тунинг и да е на задно,а?"
тойота винаги са били и ще си останат бездушни, невървящи и пластамасови служебни автомобили."-по глупаво изказване не бях чел.Не гледай само европейските версии те не са мерило за цялата продукция на марката като дизайн, вътрешна ергономия и иновации.Че са по-пластмасови от фв е наистина така, но в по-новите модели това е значително минимизирано.И ако в Тойота са преценили, че ще продават повече автомобили с турбинирани бензинки-вервай ми да са го направили,и то много по-рано отколкото ВАГ вкара наистина този великолепен 1,8Т.Заблуда е д амислиш че не са го направили поради липса на ноу хау или пък иновативно мислене.Няма по-добри от японците в турбините.Ако не се лъжа на Ауди Б6 модела 1,8Т турбината е IHI.