Volkswagen прави Golf и Polo пригодени за българския пазар!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 10 фев 2007 19:30

nando 16v написа: :офф Кога стана лаладжия
:lol: :lol: :lol:

:lol: Винаги съм си бил :wink:

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Нед 11 фев 2007 0:14

Stefan написа:
nando 16v написа: :офф Кога стана лаладжия
:lol: :lol: :lol:

:lol: Винаги съм си бил :wink:

Не се караите :lol: хубаво е че хората са се съобразили и с нас и с пътната ни обстановка :P но думите на Стефан са абсолюъната истина :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 11 фев 2007 18:50

Ние не се караме бе Стоянчо, просто не можа да разбереш въпроса на Нандо. Огледай се хубаво и може да го разбереш :wink:

Потребителски аватар
SLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLO » Вто 13 фев 2007 16:50

20vTurbo написа:
SLO написа:Как само се интерпретират някои неща "Създадени само за българския пазар"
Моделите излизат и са наменени и прилагодени за ... ,щатски пазар!

За първи път чувам некоя кола да е праване само за дадена страна,па било то и VW!

:049: :075: :gruebel я пак прочети какво си написал. Ти щатите за континент ли го имаш?

Брех,много си остроумен!
Преведи си какво означава САЩ,и си направи извода за какво говорам!
И в крайна сметка не това е идеата на коментара ми!

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 14 фев 2007 5:43

SLO написа:
20vTurbo написа:
SLO написа:Как само се интерпретират някои неща "Създадени само за българския пазар"
Моделите излизат и са наменени и прилагодени за ... ,щатски пазар!

За първи път чувам некоя кола да е праване само за дадена страна,па било то и VW!

:049: :075: :gruebel я пак прочети какво си написал. Ти щатите за континент ли го имаш?

Брех,много си остроумен!
Преведи си какво означава САЩ,и си направи извода за какво говорам!
И в крайна сметка не това е идеата на коментара ми!

Добре де кажи за какво говорАш, защото за мен Съедините Американски Щати са страна на Северно Американският континент, наред с Мексико и Канада и други. Ще ми кажеш че отделните щати са държави ли?

Идеята ти беше, че авто производителите не правят автомобили проспособени за определени страни. Аз ти казвам че правят. Например за Великобритания. Или понеже като щатите и там си има Шотландия, Англия и Уелс пак не ми вярваш? Ами Япония? Ами Китай където си има отделни заводи за изцяло Китайски модели. В Китай и до ден днешен се прави Пасат Б5.5 модел само за тяхният пазар и виж тази Сантана. В САЩ се предлагаше Пасат Б5.5 1.8Т 4 Мotion с ръчни скорости ... я погледни в мобилето да видиш колко такива ще намериш в Германия?

:director :020:

Друг е въпросът че тази Муха дето ни я пробутват не е нищо специално като модел, че да се определя като "за Българският пазар" но за по-големите страни има много примери за специфични модели.

Потребителски аватар
SLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLO » Сря 14 фев 2007 9:50

Бате,щатския пазар(такъв се води)е пазар който обхваща 50тина отделни щати и е в стотици пъти поголям от евентуално "българския",или китайския,кадето населението на едно село е колкото цяла България.Та нормално е за тях да има точно определени модификации или поне същите модели с променени имена.
А за пазари както българския,румънския,македонския,гръцкия или който щеш,едва ли един прозводител ще намени цяла серия само за едни от тях.
Те влизат в источно европейския пазар!
Прочети и виж как се разделени автомобилните пазари по света,направи си извода защо е така,и тогава ми пиши дали според теб може да има серия само за БГ?!?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”