Кой модел е с поцинковано купе Голф4 или Ауди А3
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой модел е с поцинковано купе Голф4 или Ауди А3
Истината е че в Германия ползват бая силни препарати зимата и те не прощават, но като се замисля наистина никога не съм виждал ръждясало ауди 80
Иначе по въпроса с италианките долу-горе след 92-ра година корозионната защита на колите им се повишава значително и поне Алфа Ромео дават по 5 години гаранция срещу корозия (предполагам и фиат, не съм се интересувал), но въпреки това никой не препоръчва да си купувате немска или австрийска "италианка" и аз трябва да знам... защото имам немска Алфа и ръждата е тръгнала МАЛКО, но все пак си я има...

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Кой модел е с поцинковано купе Голф4 или Ауди А3
Mario951 написа:Истината е че в Германия ползват бая силни препарати зимата и те не прощават, но като се замисля наистина никога не съм виждал ръждясало ауди 80Иначе по въпроса с италианките долу-горе след 92-ра година корозионната защита на колите им се повишава значително и поне Алфа Ромео дават по 5 години гаранция срещу корозия (предполагам и фиат, не съм се интересувал), но въпреки това никой не препоръчва да си купувате немска или австрийска "италианка" и аз трябва да знам... защото имам немска Алфа и ръждата е тръгнала МАЛКО, но все пак си я има...
аз карам фиат браво, карано досега само в герамния и засега има само 1 лека точна ръжда на задния капак под уплътнението, друго няма, а иначе ламарините са като вестник, доста са тънки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”