icoico написа:my heart iS iCe написа:......
Не си много прав. Базовата Дачия от 20 бона за четири години губи почти две трети от цената си и без да си дал лев за ремонт си вече с едни да кажем 13 000 лева назад. За мен това не е добра сделка при положение, че ремонтните услуги у нас са все още на поносими цени. Са, ако "добър ден" в сервиза струва 1000 евро и оттамм почва да се търкаля снежната топка ща не ща ще трябва да си променя мнението...
Нямам намерение да ти променям мнението. Истината е, че от новото по-хубаво няма! Ако не беше така, хората нямаше да си сменят колите постоянно, а ще влагаха пари по старите коли и ще си ги караха! Ама по-стара кола да влагаш пари си е направо money pit! Винаги има нещо за оправяне!
Писах за дачия и грейтлоу, защото те са нови коли, а сигурно да не кажа голяма дума поне 80% от жителите на Бъглария, не са имали нови коли от както махнаха Ладите, МОсквичите и Жигулите! Качихме се на 2-ра или незнайна брой ръка кола на старо здробена от каране, и се радваме на нея като на новородено дете! Почват се влагането на чували пари по нея, и клипове колко бързи са колите ни, почват катастрофите и т.н колите се карат на магия, и когато почнат да се трошат плачем, че марката била калпава! Купи си нова кола, и тогава може да имаш претенции към дадена марка. За мен марката си е читава, когато се купи нова, тогава може да изразяваш мнение! А не кола на 20 години искаш да е нова! И аз искам да сме безсмъртни, ама само маклауд има тази превилегия, на всички останали не ни е дадена!