Ако подигравателният ти тон е по повод недоволството на Владо, че масово шофьорите не познават закона, а пък тук във форума се раздават "компетентни" мнения ... Жалко е, не е смешно.hidalgo написа:ОФФ: Е не, държа си го на нощното шкафче, употребява се вечер по 1 час преди лягане![]()
![]()

Блъскал ли ви е трамвай умишлено?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Блъскал ли ви е трамвай умишлено?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Tемата е... живея в кочина, мръсно е и много мирише, прасетата са виновни. Кой както иска така да си го тълкува 

Последна промяна от forski на Съб 14 дек 2013 8:09, променено общо 1 път.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе мога да ги разбера ватманите. Професията им изисква 8 часа на ден да се бутат между най- лошата част от човечеството- нас шофьорите
. Какво, между впрочем, очаквате от група хора, чийто среден IQ(с изключение на сър Ефгени Ъф Итън, но той е история
)не превишава цетановото число на нафтата?

P.S. Към автора: загложди ме любопитство, ако не е тайна, трамвай ли те е бутнал, просто така се интересуваш или е по професионална линия?

P.S. Към автора: загложди ме любопитство, ако не е тайна, трамвай ли те е бутнал, просто така се интересуваш или е по професионална линия?

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Може и да не знам всяка думичка от ЗДвп на изуст, просто обявих логичното за мен :) И наистина ако почнат да спазват ЗДвп и не паркират в платната за движение изобщо няма да се налага да се кара по релсите. Та стига със това, темата е за друго.
Cheers
Cheers

- forski
- Двигател:
- Контакти:
То пък като го знаеш тоя закона на изуст та голям келепир, след като го има проформа само на хартия и всеки си кара, спира и паркира как си знае.
Тези които го знаят на изуст другия път кати ги напори трамвая отзад да излезят и да започнат да му го декламират докато чакат два, три часа да дойде патрулката и ченгетата да им вдигнат рамене и да им кажат:
- Ам да не си спирал на релсите... иди в Мегапартс да си купиш нова броня, там пък г-н кварталната мутра да ти фърли един бой и после пусни тема във форума че да може дружно да се възмутим пред компа... колко ни е скапана държавата!
Тези които го знаят на изуст другия път кати ги напори трамвая отзад да излезят и да започнат да му го декламират докато чакат два, три часа да дойде патрулката и ченгетата да им вдигнат рамене и да им кажат:
- Ам да не си спирал на релсите... иди в Мегапартс да си купиш нова броня, там пък г-н кварталната мутра да ти фърли един бой и после пусни тема във форума че да може дружно да се възмутим пред компа... колко ни е скапана държавата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като сме почнали не по темата - намирам последното мнение за извънредно глупаво и безполезно. 

KadROo написа:Колега колега.... Релсите са личното пространство на трамвая !!! Там той е господаря ! Собственика ! Така да го наречем ! Релсите за него са магистрала ! Нещо като личен път и не е длъжен да се съобразява с никой ! Това си е нещо като граница ! Трябва да бъдете много внимателни при пресичане на релси и тем подобни. Трамвая не може да спре рязко поради простата причина че е много тежък и може да дерайлира ако закове яко челюстите... НЕ знам вече по какъв друг начин да го обясня...... Релсите са ЛИЧНОТО му пространство !
пп темата и заглавието според мен направо си е за раздел бисери от форума![]()
Моля Ви се пуснете тема дали ви е блъскал влак умишлено xaxxaxaxa Забавлявате ме
![]()
Ти не си жив бе, мен!

- forski
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:Като сме почнали не по темата - намирам последното мнение за извънредно глупаво и безполезно.
Е ама разбира се, къде, къде по-умни са мненията от рода на това че, вчера ми нарязаха новите гумите пред блока, разбиха ми колата, откраднаха ми тасовете, надраха я с пирон, или директно не я намерих пред блока...
Дойде полицията на която плащам да ме пази, казаха ми:
- Миии, опраяй са.
Застрахователя ми вдигна среден пръст и ми каза същото!
Аз съответно реших да взема нещата в свои ръце и пуснах тема във форума, всички ме подкрепиха, беше супер

Казаха ми че и при тях положението е същото и едва ли не е нормално, после легнах и се наспах удовлетворен, и сутринта пак си намерих колата разбита и понеже на еди кой си булевард нямаше къде да спра понеже целия беше в неправилно паркирали хавтомобили, трамвая пак ме нацели отзад

После пак писах теми, и те така...
п.п. За пешеходците важи същото.
Ама ти недоволстваш, че те е ударил трамвая, когато си паркирал на релсите ли?
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
мен лично не е,но съм виждал такава случка...
малко офф: за мен трамвая в повечето случаи е в правото си(друг е въпроса че трябва да има колегиалност на пътя),карането по трамвайните линии е разрешено при изпреварване или заобикаляне и ако си на линиите и видиш че идва трамвай си длъжен да освободиш пътя му....все едно аз да си карам по бул. българия и от някоя пряка изкочи селския тарикат с лъскавата си таратайка и ми сече пътя-ами ще натисна спирачката ама в последния момент и ако е късметлия няма да му огъна вратите....
малко офф: за мен трамвая в повечето случаи е в правото си(друг е въпроса че трябва да има колегиалност на пътя),карането по трамвайните линии е разрешено при изпреварване или заобикаляне и ако си на линиите и видиш че идва трамвай си длъжен да освободиш пътя му....все едно аз да си карам по бул. българия и от някоя пряка изкочи селския тарикат с лъскавата си таратайка и ми сече пътя-ами ще натисна спирачката ама в последния момент и ако е късметлия няма да му огъна вратите....
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
forski написа:То пък като го знаеш тоя закона на изуст та голям келепир, след като го има проформа само на хартия и всеки си кара, спира и паркира как си знае.
За какъв КЕЛЕПИР говориш?!? Трябва ли от всяко нещо да се търси келепир? То точно заради такива хора ни е такава държавата. http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4673&Level=1
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Никакъв келепир от нищо не търся, особенно тук където думата закон не означава нищо!
Какъв е смисъла на темата, трамваите в София блъскат, ами ОК не стойте на релсите. Ти какво ще направиш по-въпроса, нищо.
Заради такива като мен сме на това дередже, съмнявам се, ти с какво се опита да промениш дереджето, като научи закона за движение по-пътищата ли?
Трамваите блъскат, бакшишите карат пияни, автобусите които возят по 50 човека са неизправни, и ... ще се хванете с мършавия за ръце ще изпеете We are the World и ще оправите държавата ?
Какъв е смисъла на темата, трамваите в София блъскат, ами ОК не стойте на релсите. Ти какво ще направиш по-въпроса, нищо.
Заради такива като мен сме на това дередже, съмнявам се, ти с какво се опита да промениш дереджето, като научи закона за движение по-пътищата ли?
Трамваите блъскат, бакшишите карат пияни, автобусите които возят по 50 човека са неизправни, и ... ще се хванете с мършавия за ръце ще изпеете We are the World и ще оправите държавата ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти си моят идол, форски! 
Ще си позволя един цитат:

Ще си позволя един цитат:
DaDiablo написа:Ти не си жив бе, мен!
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
forski написа:Ще се хванете с мършавия за ръце ще изпеете We are the World и ще оправите държавата ?

Съжалявам, не се сдържах

- forski
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:Ти си моят идол, форски!
Ще си позволя един цитат:DaDiablo написа:Ти не си жив бе, мен!
Мършав, ще се радвам ако изкажеш едно нормално мнение по-даден въпрос без значение дали е добро или лошо, вярно или грешно?
Или твоите мнения ще продължат да се състоят от предимно въпросителни изречения състоящи се от м/у три и пет думички?
Това са моите мнения по-въпросната тема, остави си сарказма в къщи и ако искаш да дебатираме нещо пиши ако не чети и се забавлявай.
Вживял си се в ролята на адвокат на ръководството което за мен е без значение, познавате се с момчетат нормално е, молбата ми е да даваш по-пълни и ясни отговори по-обсъжданите въпроси, за да мога аз който не те познавам да си изградя по-ясна и точна представа що за човек си.

п.п. може и на лични
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”