Иначе имам такива снимки, макар че теглото не е много на тях и са по подходящи за темата кой какво товарил в колата си или колко събира багажника май беше
Колко КГ приблизително най-много сте товарили в колата си
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Колко КГ приблизително най-много сте товарили в колата
22 квадрата теракот, 10 чувалчета лепило и цимент по 25 кг, един моноблок, две порцеланови мивки, един 80л. бойлер нов, смесители 4бр. и като добавим инструмента, горивото и маймуната която управлява композицията стават доста кг, това от София до Берковица през Петрохан преди ремонта, втора - трета предавка 30-40 макс 50км/ч и резултата беше скъсани тампони на задния мост. С ремарке съм стигал до 1300 кг, като 200-250 бяха в колата да не ми подхвърля задницата ремаркето
Иначе имам такива снимки, макар че теглото не е много на тях и са по подходящи за темата кой какво товарил в колата си или колко събира багажника май беше

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Колега с какви пружини си.. аз си товаря техниката като тръгнем да озвучаваме и пасата клекне.. а тя няма 150 кг.
-
Dushan
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Питайте един студент и ще разберете. Родителите му като пътуват с неговата кола (от/за село), не виждат кола, а трактор...
Положителното е единствено, че след това може да се минават легнали полицай, без да се намаля.
Положителното е единствено, че след това може да се минават легнали полицай, без да се намаля.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
К.Одаджийски написа:22 квадрата теракот, 10 чувалчета лепило и цимент по 25 кг, един моноблок, две порцеланови мивки, ...
Доста
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”