Колко КГ приблизително най-много сте товарили в колата си

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Колко КГ приблизително най-много сте товарили в колата

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 20 апр 2014 19:26

22 квадрата теракот, 10 чувалчета лепило и цимент по 25 кг, един моноблок, две порцеланови мивки, един 80л. бойлер нов, смесители 4бр. и като добавим инструмента, горивото и маймуната която управлява композицията стават доста кг, това от София до Берковица през Петрохан преди ремонта, втора - трета предавка 30-40 макс 50км/ч и резултата беше скъсани тампони на задния мост. С ремарке съм стигал до 1300 кг, като 200-250 бяха в колата да не ми подхвърля задницата ремаркето
Иначе имам такива снимки, макар че теглото не е много на тях и са по подходящи за темата кой какво товарил в колата си или колко събира багажника май беше
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Johnsword
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.8 RP1991

Мнениеот Johnsword » Вто 29 апр 2014 22:12

Колега с какви пружини си.. аз си товаря техниката като тръгнем да озвучаваме и пасата клекне.. а тя няма 150 кг.

Dushan
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ABD 1994

Мнениеот Dushan » Сря 30 апр 2014 4:23

Питайте един студент и ще разберете. Родителите му като пътуват с неговата кола (от/за село), не виждат кола, а трактор...
Положителното е единствено, че след това може да се минават легнали полицай, без да се намаля. :icon_lol

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Сря 30 апр 2014 6:43

К.Одаджийски написа:22 квадрата теракот, 10 чувалчета лепило и цимент по 25 кг, един моноблок, две порцеланови мивки, ...

Доста :eek ами какво се чудя и аз , спомням си един "курс" преди години, от Варна до Рз с един от поредните ми тогава любими бусове - Транзит , натоварих за 120 кв апартамент теракотата, первази , плочки ( за банята) ..... не ме питайте колко кила е било , само знам че беше як курс . Така легна това говедо по тумбак ...пътувал съм 4 часа тези 130 километра. Вир вода станах . Да бях закачил ремаркето поне , да прехвърля част от товара . Устиска гадината , но от него ден, не съм повтарял такава грешка повече , де да знаех ,че толкова кила ще е , по телефона ми казаха ,че товара ще е най-много 1200-1300кила , а то се оказа поне два тона, че и + ( по окомера ).

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”