Някой купувал ли е масло от нашия форум?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Някой купувал ли е масло от нашия форум?

Мнениеот dancing_niki » Сря 13 авг 2014 14:14

push написа:...

Разликата идва от опаковката. Това, че някои продавачи продават 5 литра на цената на 5х1 литър си е тяхно решение.

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Сря 27 авг 2014 10:32

Какво стана със сертификатите за маслата,продавани в клубния магазин? Погледнах в сайта на магазина,но не ги видях.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 27 авг 2014 13:34

Аз си купих Мотул 5W40 от клубния магазин, миналия ден го налях и всичко изглежда ОК, двигателя си работи тихо и равномерно, че чука, не трака, не пуши, за мен това е достатъчно!
Другата седмица като направя Севлиево-Резово-Севлиево и маслото не мръдне от нивото на което се намира ще знам със сигурност че маслото е добро за моя двигател, без да са ми нужни никакви сертификати, сертификат мога да ти направя какъвто искаш, това не е гаранция за нищо :smile

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Чет 28 авг 2014 7:41

Приятелю, усещането ти как работи колата,чукане,тракане и т.н. е изключително субективна работа и зависи от техническото състояние на автомобила, разбира се маслото СЪЩО има значение.Тук става въпрос за обещанието на колегата да публикува сертификат, а това е документ с огромно значение за качеството и произхода на който и да е продукт /в случая масло/ и има голямо значение за мен.В конкретния случай става въпрос за нашия клубен магазин и аз нямам никакво съмнение в коректността на колегата че той ще изпълни обещанието си,все пак ние тук сме се събрали да си помагаме, а не да се лъжем. :th_up

Потребителски аватар
DUNGO
Автомобил: volswagen passat
Двигател: AEB 1998

Мнениеот DUNGO » Чет 02 окт 2014 11:48

И аз си купих масло от клубния магазин (Motul 5x40 8100 x-cess) ако трябва да сме точни. Получих си маслото още на следващия ден ,всичко точно обаче без касова бележка което не е никак добре най-малкото трудно можеш да предявиш каквито и да са претенции след доставката.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 02 окт 2014 19:18

Пази си товарителницата от Еконт, тя ще ти бъде като гаранция за предявяване на някакви претенции, ако имаш такива.
Ще я признаем.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Чет 02 окт 2014 20:36

И аз съм сменил 2 пъти масло на предния ми пасат б5.5 с форумско масло. Сложих му мотул 5в40 макар да е на 330000км, нямах никакви ядове.В крайна сметка никой е ви слага ножа на шията да си купувате масло от клубния магазин след като имате съмнения.Идете в гаража на бай Делчо, там той ще ви даде и сертификат и всичко ако му поискате...... ама друг път.

Потребителски аватар
vwclub.bg
Автомобил: 2004 VW T5
Двигател: 2.5 TDI AXD 131 PS

Мнениеот vwclub.bg » Пет 03 окт 2014 7:30

DUNGO написа:И аз си купих масло от клубния магазин (Motul 5x40 8100 x-cess) ако трябва да сме точни. Получих си маслото още на следващия ден ,всичко точно обаче без касова бележка което не е никак добре най-малкото трудно можеш да предявиш каквито и да са претенции след доставката.

Колега, тъй като плащанията по наложените платежи минават по банков път от Еконт към сметката на клуба, не издаваме касова бележка, която е само за плащане в брой. Както е писал vasstop по-горе, пази товарителницита и няма да има проблем. В нея е записано точно какво е изпратено, като и сумата на наложения платеж. За твое спокойствие мога да ти изпратя издадената фактура за сумата на покупката.

Потребителски аватар
DUNGO

Мнениеот DUNGO » Пет 03 окт 2014 8:29

vwclub.bg написа:
DUNGO написа:И аз си купих масло от клубния магазин (Motul 5x40 8100 x-cess) ако трябва да сме точни. Получих си маслото още на следващия ден ,всичко точно обаче без касова бележка което не е никак добре най-малкото трудно можеш да предявиш каквито и да са претенции след доставката.

Колега, тъй като плащанията по наложените платежи минават по банков път от Еконт към сметката на клуба, не издаваме касова бележка, която е само за плащане в брой. Както е писал vasstop по-горе, пази товарителницита и няма да има проблем. В нея е записано точно какво е изпратено, като и сумата на наложения платеж. За твое спокойствие мога да ти изпратя издадената фактура за сумата на покупката.

Колега на мен никои не ми е сложил ножа аз сам избрах от тук да си купя маслото заради доста добри отзиви(за цената има и по евтино) .НО аз си плащам данъците и съм в правото си да си искам касова бележка.

pavlos
Автомобил: VW Passat 2.0tdi
Двигател: BKP 2006

Мнениеот pavlos » Пет 03 окт 2014 8:35

Vlad777 написа:Както може би сте забелязали, представител на Prospeed присъстваше на щанда на MOTUL и BARDAHL на Volkswagen Club Fest през 2013 и 2014 г. Това е така, тъй като клубът има партньорство с Prospeed и продуктите на Bardahl и Motul в онлайн магазина се доставят само от там. Това позволява да се гарантира, че продуктите са със 100% доказан произход и качество.

Здравейте ,и аз съм пред смяна на масло и бих искал да си закупя качествено такова , колата се кара с кастрол 5-40 и засега не искам да го сменям с Мотул .Но от цитираното по горе не става ясно за Кастрола от официален вносител ли е или не ? :gruebel

pavlos
Автомобил: VW Passat 2.0tdi
Двигател: BKP 2006

Мнениеот pavlos » Пет 03 окт 2014 8:44

Май нещо оплесках ,не виждам масла Кастрол в клубния магазин ,мисля че по рано имаше :screwy

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 03 окт 2014 10:51

Сега си погледнах маслото което налях преди около два месеца, и с което съм минал около 2000км. не е мръднало от щеката, доволен съм... :smile

Потребителски аватар
vwclub.bg
Автомобил: 2004 VW T5
Двигател: 2.5 TDI AXD 131 PS

Мнениеот vwclub.bg » Пет 03 окт 2014 14:03

pavlos написа:Май нещо оплесках ,не виждам масла Кастрол в клубния магазин ,мисля че по рано имаше :screwy

В клубния онлайн магазин никога не сме предлагали Кастрол. За сметка на това вече предлагаме VAG масло. Volkswagen Special Plus 5w40 е 98 лева.

Потребителски аватар
DUNGO

Мнениеот DUNGO » Съб 04 окт 2014 7:55

Само да кажа,че от форума веднага се свързаха с мен и ми изпратиха фактурата на мейл. За което съм благодарен.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Нед 05 окт 2014 8:28

DUNGO написа:Само да кажа,че от форума веднага се свързаха с мен и ми изпратиха фактурата на мейл. За което съм благодарен.

Ами по твоя проблем се изясняват предварително нещата, че искаш фактура и т.н.Нормално е след като няма касово плащане да няма касова бележка, ама ако беше казал, че искаш фактура естествено тя щеше да дойде с маслото ти.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”