push написа:...
Разликата идва от опаковката. Това, че някои продавачи продават 5 литра на цената на 5х1 литър си е тяхно решение.
push написа:...
DUNGO написа:И аз си купих масло от клубния магазин (Motul 5x40 8100 x-cess) ако трябва да сме точни. Получих си маслото още на следващия ден ,всичко точно обаче без касова бележка което не е никак добре най-малкото трудно можеш да предявиш каквито и да са претенции след доставката.
vwclub.bg написа:DUNGO написа:И аз си купих масло от клубния магазин (Motul 5x40 8100 x-cess) ако трябва да сме точни. Получих си маслото още на следващия ден ,всичко точно обаче без касова бележка което не е никак добре най-малкото трудно можеш да предявиш каквито и да са претенции след доставката.
Колега, тъй като плащанията по наложените платежи минават по банков път от Еконт към сметката на клуба, не издаваме касова бележка, която е само за плащане в брой. Както е писал vasstop по-горе, пази товарителницита и няма да има проблем. В нея е записано точно какво е изпратено, като и сумата на наложения платеж. За твое спокойствие мога да ти изпратя издадената фактура за сумата на покупката.
Vlad777 написа:Както може би сте забелязали, представител на Prospeed присъстваше на щанда на MOTUL и BARDAHL на Volkswagen Club Fest през 2013 и 2014 г. Това е така, тъй като клубът има партньорство с Prospeed и продуктите на Bardahl и Motul в онлайн магазина се доставят само от там. Това позволява да се гарантира, че продуктите са със 100% доказан произход и качество.
pavlos написа:Май нещо оплесках ,не виждам масла Кастрол в клубния магазин ,мисля че по рано имаше
DUNGO написа:Само да кажа,че от форума веднага се свързаха с мен и ми изпратиха фактурата на мейл. За което съм благодарен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта