С какво миете колата?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
MrDeath написа:Как безконтактно бе хора ?
Как слагате препарата безконтактно?
Пръска се, с пулвелизатор например. След това със силна струя вода, примерно маркуч, като ти препоръчвам да си купиш накрайник пистолет(ок 9-10 лв.) от магазин METRO в сектор "За градината".
В автомивките си имат специални пръскачки, въпреки че според мен със същия успех това се прави с пръскачка за лозе.
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега се връщам от автомивка и още се треса от нерви.
Бива, бива некадърници, но тези които днес миха шефската мазда бяха просто уникално схванати. След мивката колата беше цялата на петна, стелките не бяха пипнати, по праговете си седяха отпечатъците от обувки ................ просто нямам думи. Върнах се и направих рекламация, хванаха се на ново да я мият и накрая пак същата работа ............. сама да я бях измила по-добре щях да се справя.
Няма такава идиотщина еййййй.
Автомивката е в Горубляне по пътя за Панчарево в дясно.
Винаги съм остава доволна след като измия колата там, но повече кракът ми няма да стъпи.
п.п. то темата не е точно за автомивките, но аз да си кажа мъката
Бива, бива некадърници, но тези които днес миха шефската мазда бяха просто уникално схванати. След мивката колата беше цялата на петна, стелките не бяха пипнати, по праговете си седяха отпечатъците от обувки ................ просто нямам думи. Върнах се и направих рекламация, хванаха се на ново да я мият и накрая пак същата работа ............. сама да я бях измила по-добре щях да се справя.
Няма такава идиотщина еййййй.
Автомивката е в Горубляне по пътя за Панчарево в дясно.
Винаги съм остава доволна след като измия колата там, но повече кракът ми няма да стъпи.

п.п. то темата не е точно за автомивките, но аз да си кажа мъката

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Искам и аз да си кажа "мъката", или по-скоро да изкажа недоумението си по почина на Роберта.За да не отварям нов атема-чудя се,защо и на какво основание, и къде е беше написано по самата тема, бе заключен КАТ пост-а?
Нещо не ми стана ясно?
Че ще има акция - ок, но защо бе заключена тая тема?
А некой да обясни на ТЪПАТА ми главня?
Страх ни е от.....?
Или?
Друг път червения мод едит го виждам нон-стоп и катинара вече го сънувам като картинка, а този път......
Не че съм примрял по темата, но имаше какво да се пише вътре. Освен това,ако е имало оплюващи катаджиите коментари или пр. могло е (надявам се) само те д абъдат изтрити.
Буди недоумение.
Нещо не ми стана ясно?
Че ще има акция - ок, но защо бе заключена тая тема?
А некой да обясни на ТЪПАТА ми главня?
Страх ни е от.....?
Или?
Друг път червения мод едит го виждам нон-стоп и катинара вече го сънувам като картинка, а този път......
Не че съм примрял по темата, но имаше какво да се пише вътре. Освен това,ако е имало оплюващи катаджиите коментари или пр. могло е (надявам се) само те д абъдат изтрити.
Буди недоумение.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: С какво миете колата?
да подновим темата- REX
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Re: С какво миете колата?
Аз пък от практикер си купих някакъв шампоан за 3-4 лв + гюдерия и гъба. На автомивка не съм я водил ... просто ме е страх да не ми я осерат. Пък и сам да си я измиеш ... безценно. По ми е кеф 

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Даскала™ написа:Само с вода

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”