И аз мислех да си лъсна колиците.Даже машинка от Metoro си купих,ама сутринта пак някви мизерници са ми теглили едни ключове от предния калник та чак до капачката на резервоара.Вече супер се нервя и двете коли по един и същи начин ми ги надраха копелетата.Най-много ме е яд,че я карам само от 2 месеца и нямаше никви забележки. Няма управия с тия селяни!:076:
Бомбъре-що се мъчи толкоз време ...
яко труд си хвърлил...
За другия път-купи една бормашина от Брикото-беше промоция неква-20 кинта...една шлайфшаиба-гумена...омотваш парцала и дерзаеш...става много бърже...
И после като мине някой олигофрен и си помисли "..глей пък тоя как я е лъснал.....гъзара " и оп ....ключа по дължина По-добре да не се набивам много на очи в таз държава
chy написа:Бомбъре-що се мъчи толкоз време ... яко труд си хвърлил... За другия път-купи една бормашина от Брикото-беше промоция неква-20 кинта...една шлайфшаиба-гумена...омотваш парцала и дерзаеш...става много бърже...
Stivi написа:И после като мине някой олигофрен и си помисли "..глей пък тоя как я е лъснал.....гъзара " и оп ....ключа по дължина По-добре да не се набивам много на очи в таз държава
значи преди време и аз ползвах един много интересен шампоан за кола който в него има и вакса .... поливаш си колата с вода насапунисваш я хубаво и след това (така си пишеше на самия шампоан) с лека струя вода например от маркуч я изплакваш и след това я подсушаваш задължително с кърпа и от там тя колата един вид се полира и става уникален ефект (няма нищо общо само с измиването на кола )