Тука нещо не съм съгласен с мнението ти, за забрана, за отварянето на тема от нови членове , вече за анкети и др.- да, там е друго .kris11 написа:А и да се сложи забрана на хора с под 5-10 поста да отварят тема, още повече и анкета
Aнкета относно лоялността към марката
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Aнкета относно лоялността към марката
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Мине се не мине седмица две , в майл.бг ми излиза същият въпросник . Само вместо марката пише интернет доставчик , мобилен оператор или нещо от сорта . Въпросите са същите ....
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
samo_pechka написа: Тука нещо не съм съгласен с мнението ти, за забрана, за отварянето на тема от нови членове...
Погледни колко мнго нови теми има от новобранцин и с по5-10 поста ,както и предупреждения от модератори : " Оправи си заглавието на темата, прочети правилата и т.н..." Ако спазват правилата нищо против нямам , но не четат правилата.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Е то го има това , като всяко начало си е .
-
- Автомобил: VW Polo 9n
- Двигател:
Успех и чакам с нетърпение резултата 

Стигнах до средата на анкетата и се отказах.
Няма как да бъде попълнена еднозначно,поне от мен.Не ми се импровизира.
Отделно - това ми е първа покупка на определена марка и няма как да отговоря коректно ,при условие че събирам впечатления има няма година.Недостатъчно е времето и няма да е коректно.
Но определено никога не съм бил пристрастен или лоялен (както искате го разбирайте),към никоя марка,няма и да бъда.
Купувал съм винаги според това,коя кола ще ми предложи оптимално съотношение цена /качество към момента на търсенето.
Така че - мен можете да ме считате за НЕЛОЯЛЕН към марка !
Няма как да бъде попълнена еднозначно,поне от мен.Не ми се импровизира.
Отделно - това ми е първа покупка на определена марка и няма как да отговоря коректно ,при условие че събирам впечатления има няма година.Недостатъчно е времето и няма да е коректно.
Но определено никога не съм бил пристрастен или лоялен (както искате го разбирайте),към никоя марка,няма и да бъда.
Купувал съм винаги според това,коя кола ще ми предложи оптимално съотношение цена /качество към момента на търсенето.
Така че - мен можете да ме считате за НЕЛОЯЛЕН към марка !
Последна промяна от Росен2 на Вто 13 яну 2015 22:54, променено общо 1 път.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Не я попълних, видя ми се безсмислена, в много неща
!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Може ли да помоля хората, които не искат да я попълнят и я смятат за безсмислена да подминават темата!
Благодаря
Благодаря
тази анкета е за лоялността попринцип, без да се уточнява конкретна марка. Ако е пусната само по автофорумите, ще може да каже какъв процент и в каква степен потребителите на автофорумите са лоялни към колата, която карат (а не към марка, модел и тн). Така че резултата от нея е ... колкото да си изкара изпита :)
- Sasho_T3+Corrado
- Автомобил: VW Golf 3 GTI VW CORRADO 16V
- Двигател: 2E - ABF 1993 9A+ 1995
- Контакти:
и аз я попълних, успех с дипломирането 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
red rider написа:Мине се не мине седмица две , в майл.бг ми излиза същият въпросник . Само вместо марката пише интернет доставчик , мобилен оператор или нещо от сорта . Въпросите са същите ....
Точно така, тук не иде реч за някакво дипломиране, това е само претекст, а за някакво до болка познато, и втръснало ни се, проучване! Защото, хайде да видим, какво означава първо, изразът "лоялност към марката"? Лоялност предполага, да има и от двете страни, иначе, не се получава! За каква лоялност може да става дума, след като, над 90% от колите тук, са втора, и всякаква друга, употреба? Та ние нямаме досег дори и с дистрибуторите на марката, камо ли със самата "марка", за каква лоялност можем да говорим изобщо? И ако ние сме "лоялни", каквото и да означава това, дали "марката" е лоялна към нас? И ако да, в какво се изразява тая лоялност? Изобщо, получава се пълна безсмислица!
Другото, което искам да засегна, е, че щом има ограничения за обсъждане на политическа и социална тематика, нека се въздържаме и от обсъждане и поощряване на икономическата тематика, особено, в най-комерсиалния и вид, каквото е и тая "дипломна работа"!
Последна промяна от hooligans на Чет 15 яну 2015 21:52, променено общо 1 път.
Причина: След първото ти мнение предупредих, ти продължи и получаваш официално предупреждение!
Причина: След първото ти мнение предупредих, ти продължи и получаваш официално предупреждение!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Става въпрос за дипломна работа, престанете с глупостите, няма конспирация!
Който иска да помогне на момичето, който не, да подмине!
Който иска да помогне на момичето, който не, да подмине!
Като начало искам да благодаря много на всички, които са отделили част от времето си, за да попълнят анкетата. Благодаря и на тези, които са дали обратна връзка макар и недоброжелателна. Както пишеше в началото на анкетата, тя е по желание и е абсолютно анонимна. На който му се вижда глупава, не е бил задължаван.
Относно автентичността на анкетата - интересно е, че за интернет доставчик има абсолютно същата, тази дори е превеждана от английски на български.
Относно повтарящите се въпроси - да, има въпроси, които изглеждат съвсем еднакви на пръв поглед - но всъщност не са толкова еднакви.
Както и да е, много благодаря на всеки един за отделеното време. Ще мога да предоставя резултати едва когато получа оценката си - тоест юни месец и с удоволствие ще ги споделя с вас. И не, не съм си забравила паролата :)
Наистина съм приятно изненадана, че толкова хора се вкючиха. Надявам се, че ще се получат интересни резултати.
Относно автентичността на анкетата - интересно е, че за интернет доставчик има абсолютно същата, тази дори е превеждана от английски на български.
Относно повтарящите се въпроси - да, има въпроси, които изглеждат съвсем еднакви на пръв поглед - но всъщност не са толкова еднакви.
Както и да е, много благодаря на всеки един за отделеното време. Ще мога да предоставя резултати едва когато получа оценката си - тоест юни месец и с удоволствие ще ги споделя с вас. И не, не съм си забравила паролата :)
Наистина съм приятно изненадана, че толкова хора се вкючиха. Надявам се, че ще се получат интересни резултати.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”